Duško Tošić najnovije vesti
Svet

December 5, 2023 18:15

By

Dve godine od obračuna na Božić: Tošić uživa daleko od Karleuše i ćerki, ovde će provesti praznike (foto)

Duško Tošić najnovije vesti o sebi deli putem Instagrama

Duško Tošić najnovije vesti o tome šta radi i gde se nalazi često objavljuje putem društvenim mreža pa je tako i ovog puta otkrio gde je otputovao. Fudblaski menadžer trenutno se nalazi u Italiji a fotografija iz Trsta otkrila je prelep trg, pomalo usamljen baš kao što je i Duško Tošić.

Duško Tošić najnovije vesti

Instagram

Duško Tošić najnovije vesti o trenutnoj lokaciji podelio na Instagramu

Prelep grad na obali Jadrana trenutno je odabir supruge Jelene Karleuše a da li je prilika poslovna ili privatna, još uvek nije poznato. Duško Tošić najnovije vesti o svom trenutnom boravištu podelio je sa svojim pratiocima ne otkrivši pritom ko mu u ovom romantičnom gradu pravi društvo.

Pročitajte Duško Tošić više ne izgleda isto – Svi se pitaju da li je ona razlog promene FOTO

Ipak, budući da je Tošić poznat kao vuk samotnjak, često na relaciji Turska-Srbija, moguće je da je trenuo na kratko i da putovanje nastavlja u nekom drugom pravcu a da će u ovom prelepom gradu provesti praznike samo je puka pretpostavka pratilca na Instagramu.

Duško Tošić najnovije vesti

Instagram

 

Duško Tošić najnovije vesti o sebi otkriva veoma retko

Simpatični dečak iz Orlovata vrlo rado otkriva sve detalje u vezi sa poslom i putovanjima ali o braku sa Jelenom i odnosu s ćerkama ume da bude veoma suszdržan. Ove godine na pravoslavni Božić navršava se tačno dve godine od neprijatnosti koje su bivši supružnici imali na najradosniji hrišćanski praznik, za nasilje u porodici. Naime, kako je tada pisao “Informer“ na božićnom ručku u njihovom domu na Dedinju su bile dve porodice, Jelenina i Duškova, i usred ručka izbila je svađa između bračnog para a zatim je usledio potpuni haos. Kako je Karleuša Duška prijavila policiji, fudbaler je prvo pljunuo a onda je usledilo i fizičko nasilje.

Pročitajte Karleuša progovorila o krahu braka – Duško nema osećaj za porodicu, volela bih da promeni ponašanje

Jelena je nekoliko meseci kasnije izdala saopštenje da Duško Tošić sebe više ne vidi kao deo porodice a potom su kružile razne spekulacije o njihovom braku. Nedavno, Jelena je otkrila da se nije razvela od svog supruga ali da ne želi da priča o detaljima zbog njegovog advokata. Nakon svega, ostalo je saznanje da su njih dvoje ipak ostali u zajednici a javnost se nada da će nakon svega najveći problem u njihovom braku ostati to što je Jelena, kako i sama kaže, šopingholičarka.

Duško Tošić najnovije vesti

ATA images

Duško Tošić najnovije vesti o braku nikad nije delio ali sećate li  kako su se zaljubili Jelena Karleuša i Duško Tošić?

Krajem prve decenije 21. veka, pevačica i fudbaler bili su jedan od poznatih parova kojima je javnost bila opsednuta. Mediji su ih pratili na svakom koraku i pisali o njihovoj vezi, a tada se pisalo da je Tošić bio odlučan da osvoji srce jedne od najpopularnijih balkanskih muzičkih zvezda.

Pročitajte Vest je odjeknula, Karleuša ima novog dečka – Bio je uporan, Atinu i Niku obožava (foto)

Kako su tvrdili mediji, fudbaler je “danima obigravao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi”.

Duško Tošić najnovije vesti

Instagram

Jelena je uskoro bila šarmirana, a oni su se trudili da zajedno provedu svaki slobodan trenutak, pa je pevačica često boravila u Francuskoj, gde je Duško tih tada igrao. Prema pisanju medija, Duško je bio toliko zaljubljen da je jednom prilikom doleteo u Beograd iz Francuske privatnim avionom samo kako bi video svoju dragu. Ni Jelena nije krila da je, za promenu, ovog puta ona bila izabrana i osvojena.

Pročitajte Oglasila se i Jelena Karleuša nakon Breninog i Draganinog nastupa pa poručila –  Ako ništa drugo, zaslužila je da plače 

– Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču – istakla je pevačica koja je tek posle ukapirala da Duško Tošić najnovije vesti o sebi ne voli da otkriva.

Duško Tošić najnovije vesti

Instagram

Kako je istakla, tek je kasnije, na internetu, shvatila koliko je on mlađi od nje.

– On je bio jako uporan. Prvo sam “zgrešila” s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda” – rekla je Jelena. – Šalu na stranu, imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde.

Pročitajte Duško presrećan što je porodica uz njega, ljubav je ponovo tu – Jelena i ćerke nikad lepše FOTO 

Par se venčao 28. juna 2008. godine, a potom su dobili dve ćerke, koje su danas njihov najveći ponos. Duško Tošić najnovije vesti o svojim naslednicama i supruzi rado je delio s javnošću što danas nije slučaj.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić