Prijateljica Cece Ražnatović
Svet

June 30, 2023 22:00

By

Majka Cece Ražnatović je njen najveći kritičar, jednu stvar joj je opasno zamerila

Majka Cece Ražnatović je njena najveća podrška i kritičar

U poslednjoj epizodi prve sezone “Ceca show”, koja se emituje u petak od 22:00h na kanalu Blic Tv-a, publika i fanovi imaće prilike da vide kako su tekle pripreme za Cecin veliki koncert u Nišu. Poznatno je da na svakom njenom nastupu Cecini roditelji, Mira i Slobodan Veličković, imaju uvek svoje mesto.

Pročitajte Ceca sve iznenadila vestima o novom dečku, kamere sve snimile – Promena iz korena zbog nove ljubavi FOTO

Majka Cece Ražnatović

Ata images

Pre samog nastupa Ceca se smestila u popularni hotel u centru Niša, a posebno joj je bilo važno da vidi gde su joj roditelji.

– Ko mi se bavi roditeljima? Dejan? – pitala je Ceca, nakon čega je odmah pozvala svoju majku Miru:

– Sad će doći neko po tebe i tatu – kaže Ceca.

Pročitajte Devedesete su se vratile – Ceca Ražnatović u nesvakidašnjoj odevnoj kombinaciji, a tek da joj vidite minđuše FOTO

Majka Cece Ražnatović

Ata images

Tokom odlaska na koncert pevačica je prokomentarisala kako su joj roditelji bili strogi, a posebno mama.

– Kad ja pričam da je ona bila stroga, ona mi kaže: “Ajde, Ceco, molim te ne preteruj, sad ja ispadam kao da sam bila neka Babaroga, Hitler…Ne pretruj“. Mislim se jao… Čuj do 00:00 da dođem kući! Izlazi se u 21h, a ona kaže pola 22h kući. Još društvo nije ni izašlo, mi moramo da se vratimo kući. Beži bre, jedva sam čekala da se udam da imam slobodu kretanja – kaže Ceca kroz osmeh.

Pročitajte Ceca Ražnatović uhvaćena kako se ljubi u usta s nepoznatim muškarcem – Kamere sve snimile FOTO

Majka Cece Ražnatović

Ata images

– Udala sam se iz zadovoljstva. Ja sam znala da ću tek onda da radim šta hoću – kaže Ceca.

U jednoj od epizoda dokumentarno-igranog serijala “Ceca show” pevačica je otkrila i kako njeni roditelji reaguju nakon svakog njenog nastupa. Dok je njen tata Slobodan uvek zadovoljan, majka uvek ima zamerki, priznala je tada pevačica.

Pročitajte Ceca Ražnatović majci platila podmlađivanje – Pogledajte kako sada izgleda Mira Veličković (foto) 

Majka Cece Ražnatović

Instagram

 

Blic TV Printscreen– Što se tate tiče, njemu ništa ne smeta, sve je fenomenalno, sve ja super. Moja majka isto – sve čestitke, uvek mi govori da je to nešto o čemu se mašta i sanja, da sam jedna od retkih koja je predodređena za takve stvari. E, onda ide onaj teži deo gde komentariše moje pevanje, moju energiju, gde se ja ne slažem apsolutno sa njom, ali ona smatra da ja uvek mogu bolje, uvek mogu lepše. Tako da i posle poslednjeg Ušća gde sam pevala tri i po sata sama na bini ona je meni rekla: “Ono je fenomenalno, ono je doživljaj, ono je nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte...” Ja se mislim, dušu sam ostavila na onoj bini, ali okej, potpuno je okej, navikla sam – rekla je tom prilikom Ceca.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images