baka draška stanivukovića
Svet

October 31, 2021 17:00

By

Modni stilista OPLEO po Tanji Savić! „Ona je zla i vrlo neodgovorna!”

Stilista i modni kritičar David Ćurčić stavio je tačku na saradnju sa Tanjom Savić, a sad objašnjava i zašto:

Modni stilista OPLEO po Tanji Savić!

Ona je vrlo neodgovorna, neprofesionalna, nepristupačna, drska, a ja to nisam zaslužio. Mnogo sam se trudio oko nje, a ona je ispala jedno g**no. Napravim joj kombinaciju satenske haljine sa roze blejzerom, a ona umesto blejzera obuče plavu haljinu preko satenske koja je pripremljena za drugi dan. Devojka nosi haljinu na haljinu. Nije tagovala na Instagramu ljude čije je stvari nosila. Ja sam je danima molio da pomene dizajnere čije stvari nosi, ona to neće da radi – priča David i dodaje:

tanja savic

E, kap koja je prelila čašu bila je kada mi je poslala pogrešne mere. Ja joj kažem da mi pošalje mere da naručim haljine, to su brutalni komadi, visoka moda je u pitanju. Stižu haljine čista ekskluziva, a ona mi javlja da su joj haljine velike. Pitam: ‘Kako je moguće kada su rađene po tvojim merama’, a ona će na to: ‘Poslala sam neke pogrešne mere, bez veze sam se nešto merila’. U šoku sam bio, četiri haljine su urađene po njenim merama, a gospođa ne zna svoje mere. Onda joj predložim da do vikenda sredi haljinu kako bi je nosila pre Cece Ražnatović, koja će reklamirati taj brend, makar u nečemu da bude prva, a ona mi na to odgovara: ‘Nosiću kad ja hoću, svako za sebe reklamira’. – žali se za SVET ovja stilista i nastavlja da tu njegovim mukama sa Savićkom nije kraj:

david curcic

Koliko je glupa, toliko je i zla. Nije mi ništa plaćala, ali neću da dozvolim da neko ne poštuje moj trud i rad. Da joj ne daju falš garderobu, ne bi imala šta da nosi, izgleda kao hodajuća disko kugla.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ