nada topcagic
Svet

12 Marta, 2022 18:15

KOMPROSTA, ovaj, Konstrakta – liči na Svetu Petku: Nada Topčagić oduševila lapsusom o pobednici „Pesme za Evroviziju“!

Proslavljena pevačica narodne muzike Nada Topčagić neretko zabavlja publiku svojim lapsusima, anegdotama, brzopletim rečenicama, te nije slučajnost da važi za jednu od najduhovitijih žena na estradi. Kako pomno prati sva javna dešavanja, naročito ako su u  vezi sa muzikom, nije mogla da ne prokomentariše predstavnicu Srbije koja će se početkom maja takmičiti ovogodišnjoj „Evroviziji“ u Torinu – Anu Đurić.

Pesma „In corpore sano“ ju je potpuno oduševila, ali i konceptualni nastup, te je nada iz sveg srca najvijala sa specifičnu Konstraktu, ali joj je umetničko ime bilo veoma teško za izgovoriti u programu uživo, te je nastao lapsus koji će ovih dana biti viralan na društevnim mrežama, u to ne sumnja ni Nada.

– Zvezda je rođena preko noći, ja sam pomno pratila , gledam i kažem: “ Ovo je zvezda, ovo je kraj, to je to, ja sam samo vrisnula.“ To je nešto što je drugačije. Drago mi je da je ona pobedila, nešto novo u muzici, novi pravac, bila je skromno obučena, nikakvi avioni, kamioni, nema golotinje. Drago mi je da nije prošla golotinja – istakla  je Nada, pa dodala:

Pročitajte: Groznica zvana Konstrakta! Umetnica preko noći završila u društvu svetskih zvezda!

PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS

– Komprosta, jao, Ana, Konstrakta. Toliko je jedinstvena i posebna, mislim da će da pobedi, Evropa je nju već prihvatila, na svetskim je listama, bila je četvrta, to niko dosad nije doživeo. Meni ona deluje kao da je sa druge planete, njene oči morate da gledate, takva dubina je u tim očima, ti nju moraš da gledaš, ona bez šminke pleni, kao da je Sveta Petka, čak i liči.

Tokom gostovanja u Novom Jutru nasmejala je prisutne i dobila aplauz, jer je pevačica svojevrsni „šoumen.“

– Muž me pita šta tražim da obučem više,  uvek volim da budem zapažena i posebna. Konstrakta i ja umemo to da iznesemo. Delić slave sam imala i ja kao Komprosta – Konstrakta. Ma, teško je zapamtiti ime, ali svaka joj čast – završila je Nada u prepoznatljivom maniru.

Nada-Topcagic-foto-RAjko-Ristic-(120)

Rajko Ristić

Konstrakta je za kratko vreme postala jedna od najslušanijih predstavnika spomenutog takmičenja, a komplimente dobija sa svih strana sveta, te ove godine važimo za favorite.

Konstrakta

RTS/printscreen

Pročitajte: Karleuša ludi za preskupim „Versače“ sandalama, a Ilda Šaulić kopira Keri Bredšo, od cifre će vas se zavrteti u glavi! (FOTO)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Dragan Gajić