Tužba Nikoline Pišek
Svet

July 20, 2022 16:00

By

Razumeš, nemam emocije… Zbog čega je nova poruka Nikoline Pišek navukla gnev

Novo izdanje Nikoline Pišek je sve začudilo

Nikolina Pišek od smrti muža prolazi kroz pravi pakao. Nako što je ostala bez bračnog partnera, morala je i da se bori protiv svekra oko imovine a agoniji se još uvek ne vidi kraj.

Novo izdanje Nikoline Pišek sve je začudilo – Voditeljka krenula dalje?

Rat između Nikoline Pišek i Miše Grofa ne jenjava, pa tako on često za medije govori loše stvari o snaji, tvrdi da ona ne zaslužuje nasleđe i otkriva koliko para joj je uplaćivao za razne stvari. I dok se dešava opšti haos u ovoj porodici, Nikolina se sređuje i pokušava da “pobegne” od svega. Pre nekoliko dana je pokazala kako je na moru, plovila je brodom i citirala “Parni valjak” i pesmu “Dođi”. Sada u crvenoj odevnoj kombinaciji pozira na stepenicama, a društvo joj pravi pas.

Pročitajte: Često je kući dolazila pretučena – Ko je bila Nikolina Pišek pre Vidoja Ristovića (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Ovu seriju fotografija opisala je citatom Đorđa Balaševića:

– Ovih dana mi, doduše, svi govore da izgledam nekako umorno, ali ti znaš da je kod mene sve pobrkano, kao instalacije u ruskom soliteru i da ja retko pokazujem ono što osećam, vrag neka me nosi – napisala je ona.

Ova slika izazvala je oprečna mišljenja – dok su je jedni podržavali da treba da krene dalje i da bude srećna drugi su ipak rekli da deluje veoma hladno i da joj lice govori da joj je “svejedno.” Naravno kao i uvek, Nikolina Pišek, udovica Vidoja Ristovića se nije oglašavala na ove komentare.

AUTOR: Svet

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram Screenshot