otac konstrakte umetnice ana djurovic
Svet

31 Marta, 2022 16:15

Nećete verovati ko stoji iza nje, ovaj moćni ministar je otac Konstrakte

Otac Konstrakte je on

Malo ko je zna da je otac Konstrakte, umetnice Ana Đurić koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji, bio visoko pozicionirani funkcioner i prvi čovek poznatih beogradskih medija. Otac Konstrakte, koja će Srbiju predstavljati na Pesmi Evrovizije, Slobodan Ignjatović je nekadašnji ministar informisanja u Saveznoj vladi iz redova Socijalističke partije Srbije.

Naime, Slobodan Ignjatović, kratko je obavljao pomenutu funkciju tokom devedesetih, u eri Slobodana Miloševića, a bio je novinar Ekspres politike (kasnije i urednik), TV Politike i direktor TV Beograd.

Pročitajte: Otac Konstrakte nije znao da je spremala nastup u podrumu, a ni tu nije kraj misterijama!

otac konstrakte umetnice ana djurovic

ATA Images

Slobodan Ignjatović, nekadašnji savezni ministar informisanja (Vlada SRJ), kratko je bio na toj funkciji, i bivši urednik lista Politika ekspres, otac je pevačice Ane Đurić. Ignjatović je rodom iz sela Glibovac kod Velike Plane, a iako godinama živi u Beogradu, ceo kraj zna njega i njegovu porodicu. On je bio u SPS i mi ovde nemamo jednu ružnu reč da kažemo za njih – kaže izvor iz njegovog sela, piše Pink.rs.

Otac Konstrakte je bio politički aktivan

Ove navode je potvrdila Snežana Vučetić, devojačko Ignjatović, Konstraktina rođaka iz sela Glibovac.

Slobodan Ignjatović, otac Konstrakte, mi je stric, s Konstraktom sam se videla još kad smo bile deca. Oni nikad u Glibovcu i nisu živeli. Sve najbolje mogu da kažem za njih, ponosni smo na njen uspeh, ipak je naše gore list. Moj stric je bio ministar informisanja, ali ne sećam se tačno tog perioda, pa ne mogu da vam kažem ni koliko je bio na funkciji. Bio je u SPS – kaže Vučetićeva, prenosi Pink.rs.

FOTO: ATA IMAGES