Supruga Šabana Šaulića svet portal svet
Scandal

March 7, 2021 14:00

By

OTKRIVAMO! Goci su OTELI sve Šabanove pare!

Kako Scandal! saznaje, Gordana Šaulić ostala je bez svih Šabanovih para! Čak nema više ni 250.000 evra koliko je dobila na ime odštete zbog tragične pogibije supruga!

Goci oteli Šabanove pare!

Poznato je da je Goca uzela mnoge kapare unapred za Šabanove nastupe i ne sluteći šta će se desiti, a te pare su odavno potrošene, pa je sada od odštete morala da vrati dugove. Šaulići su inače oduvek živeli na visokoj nozi i ma koliko da je Šaban zarađivao, mnogo se i trošilo, tako da ne čudi što je ova simbolična odšteta otišla na zaostale obaveze oko unapred plaćenih gostovanja kralja narodne muzike.

Te pare od kapara trošili su i Goca, i Šaban, i deca. Putovale su Ilda i Sanela, često i Goca s njima. To je služilo i za šoping, i za svakodnevne troškove, i za život na visokoj nozi. Niko se nije nadao da će se desiti tragedija, a kad se desila, nema nastupa, kapare potrošene… Posle mesec dana od sahrane, svi su zvali da traže pare, a koga su zvali nego Gocu. I ona je tad govorila da nema i da će dati kad stigne odšteta – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Ona je sad sve vratila do dinara, mada se mnogi čude da su to baš svi vlasnici klubova uzeli. Ipak je Šaban s njima radio godinama, imali su lepu saradnju, pa je negde Gordana zaslužila da se na te dugove zaboravi, ali to se nije desilo. Naravno, ona je nešto preko 200.000 evra dala na te kapare, a od ostatka kupila je sinu Mihajlu auto – prepričava izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Nakon Šabanove pogibije spekulisalo se i o velikim parama koje je Šaban navodno ostavio na računima, ali to su svebila nagađanja i pitanje je koliko novca Gordana ima. U ostalom, ne bi izdala ambasadorima vilu na Dedinju da je sve tako kako se pričalo. Nije ona žena ugrožena, taman posla. Lepo živi kao i pre, ali i to malo para koje su stigle na ime odštete za izgubljen život, otišlo je na dugove i druge troškove i to je momenat koji boli. Ne zbog novca, nego zbog činjenice na šta se na kraju svede ljudski život – završava izvor za Scandal!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ