Aleksandra Prijović brak
Svet

April 24, 2023 22:09

By

Filip Aleksandri upropastio vikend: Zbog njegovih reči dva dana nije ustala iz kreveta

Privatni život Aleksandre Prijović razotkriven

Aleksandra Prijović jedna je od najtraženijih pevačica u regionu. Međutim, pored pesama koje su sve sami hitovi, njene fanove zanima i kako izgleda privatni život Aleksandre Prijović. A, pevačica je posle jednog nastupa otkrila detalje iz njene i Filipove svakodnevice.

Pročitajte Rešila je da progovori o svemu – Aleksandra Prijović otkrila šta joj Brena stalno radi, ovo je neizdrživo

Privatni život Aleksandre Prijović

ATA images

– Najviše volim da gledam serije, ali je problem kada krenem, ne mogu da se zaustavim. Pre izvesnog vremena sam odlučila da uzmem par slobodnih vikenda za snimanje spotova, da provedem vreme sa porodicom, ali samo na Filipovo insistiranje, počela da gledam jednu novu seriju – izjavila je pevačica pa dodala:

Pročitajte U rodnu kuću nije uložila ni dinar – U ovom skromnom domu rođena je Aleksandra Prijović FOTO

Privatni život Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

– Rekla sam mu, nemoj to da mi radiš, znam šta me čeka. On mi je rekao: “Pogledaj samo prvu epizodu”. Evo šta se desilo, počela sam da gledam u šest popodne i gledala do četiri ujutru. Sutradan sam od deset ujutru gledala do četiri popodne. Za dva dana sam odgledala 22 epizode. Zato i kažem, bolje da ne počinjem jer ne mogu da se zaustavi – rekla je kroz osmeh Aleksandra.

Pročitajte Ovako to izgleda kad Aleksandra i Filip prave zabavu – Niko srećniji od njihovog sina

Privatni život Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

Kako uveliko priprema solistički koncert, privatni život Aleksandre Prijović neko vreme će trpeti zbog toga što pevačica i njen tim ulažu sve napore kako bi publici priredili pravi spektakl.

Ovaj album mi je bolji od prethodnog ali valjda u tome je i poenta. Imam još par spotova da snimim i to bi bilo to. Nadam se da će negde u junu izaći album. Za koncert, nisam očekivala da će se desiti ono što se desilo. Ne bih da pričam o tome, ne bih da ispadne da se hvalim. Mnogo sam srećna, ponosna sam na sebe što sam toliko ulagala u sebe i trudila se, jer ovo je rezultat – rekla je pevačica.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES