Svet

March 7, 2022 10:30

By

PUKLO PRIJATELJSTVO: Jelena Karleuša prestala da govori sa još jednom pevačicom!

U jeku polemike oko izbora za pesmu Evrovizije, nekako se uvek na ovaj ili onaj način stigne i do Jelene Karleuše. Naime, pevačica, koju mnogi u Srbiji priželjkuju da vide na evrovizijskoj sceni podržala je pobednicu “Izbora za pesmu Evrovizije 2022” napisavši – Konstrakta genijalna. Uz nju svoj glas dala je i koleginici sa kojom je u sjajnim odnosima, Sari Jovanović, koja je osvojila drugo mesto.

 

Ipak, ovoga puta Jelena Karleuša sukob sa koleginicom, koju je prošle godine u ovo vreme podržavala pred odlazak na “Evroviziju”, iznela je u prvi plan i zasenila svoj stav o ovogodišnjem takmičenju.

Naime, Jelena Karleuša na Instagramu je otpratila Sanju Vučić, pevačicu grupe “Hurricane”, koja je sa koleginicama Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević bila muzički gost na Jeleninom koncertu na “YouBox” aplikaciji.

Tokom njihovog odlaska na Evroviziju 2021. godine Jelena im je bila velika podrška. Ipak, izgleda da se nešto u međuvremenu promenilo. Zbog čega je došlo do sukoba sa koleginicom Jelena nije otkrila, ali baš kao i do sada vreme će pokazati istinu.

Jelena Karleuša sukob sa koleginicom nije potvrdila, ali sumnje postoj.

PROČITAJTE: Ceca i Lukas zapevali u duetu, pa napravili lom na svadbi Lukasovog sina! (VIDEO)

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN