saška veselinov
Star

16 Aprila, 2022 18:00

Nova snajka Đokovića udara kontru Jeleni, možda je zato svekrva voli

Saška Veselinov jednim potezom osvojila svekrvino srce

Đorđa Đokovića, najmađeg brata i direktora “Srbija opena” koji se od 17. do 24. aprila održava u Beogradu, javnost je upoznala u pravom svetlu tek posle gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića gde je pokazao koliko je duhovit, šarmantan, ali i iskren.

Između ostalog, Đorđe je sve oduševio priznanjem da za razliku od brata Novaka on jede i meso i razne specijalitete srpske kuhinje, ali da ponekad i potegne koju čašicu alkohola što je, zna naš narod, dobro za zdravlje i bolje varenje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝑺𝑨Š𝑲𝑨 𝙑𝙀𝙎𝙀𝙇𝙄𝙉𝙊𝙑 (@saskaveselinov)

Đorđe, inače, već osam meseci uživa u vezi sa lepom voditeljkom Saškom Veselinov, koja je nedavno dala otkaz na jednoj televiziji i sada priprema svoj projekat. Iz sfere novinarstva, ona je prešla u modni biznis i sada će se javnosti predstaviti kao kreator. Svoje modele uveliko privodi kraju i pred leto ćemo moći da vidimo njenu prvu kolekciju.

Saška Veselinov – odnos sa svekrvom Dijanom intrigira mnoge

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝑺𝑨Š𝑲𝑨 𝙑𝙀𝙎𝙀𝙇𝙄𝙉𝙊𝙑 (@saskaveselinov)

Pročitajte: Nova snajka Đokovića otkrila kakvi su zaista! Voditeljka progovorila o Dijani i Srđanu, ali i Jeleni Đoković!

Mnogi s pravom očekuju da i Jelena Đoković nešto od toga obuče i tako da podšku budućoj zaovi. Saška Veselinov se izgleda već uklopila u porodicu Đoković, a sama je priznala da ima lep odnos sa Dijanom. Neki su se odmah našalili da je snajka svekrvi brzo prirasla k srcu možda baš zato što Đorđu ne brani da jede meso, kao Jelena Novaku, ako je verovati onom što se pričalo.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN