Đani
Scandal

2 Januara, 2021 20:00

SCANDAL! intervju! Đani: „NISAM LJUT na Darka Lazića, ŽAO MI JE što mu je umro otac!

Samo za SCANDAL! Đani otkriva kako se snašao u ulozi dede!
– Za sada nikako! Beba je kod roditelja.
A da li ti prija nova uloga?
– Posle ove ružne godine unuk je nešto najlepše što mi se desilo.
Da li si očekivao da će Miloš da se skrasi i oženi?
– Nisam s obzirom na to kakva je baraba, ali bolje što se mlad oženio i smirio. Uozbiljiće se na vreme, a vidim da se već uozbiljio.

Đani Darko Lazić Saša Popović

Đani: „Volim ja i ove mlađe kolege, ali nisu moje društvo“

Jesi se nadao možda da će snajka da ti bude neka pevačica?
– Snajka je novinar, čini mi se, ali bila je i u muzičkoj školi, međutim, ne peva.
Izjavio si da ne bi voleo da ugostiš kolege sa estrade na svadbi koju pripremaš za sina, zašto je to tako?
– Imam dosta kolega s kojima se družim od srca, starija garda koja je sa mnom od početka biće tu, a ovi mlađi nisu moje društvo. Ja ih volim i poštujem, ali nisu oni moje društvo.
Ti si veliki domaćin, planirate li veliku svadbu?
– Planiramo, ako Bog da da ovo prođe, u maju planiramo i krštenje i svadbu…
Kakva je snajka, kako se slažete?
– Ma super. Oni su odvojeni, žive sami. Kad im treba pomoć, Slađa je tu da im pomogne. A ja deda, tu sam kad dođem sebi. Slađa me grdi kao nemoj kod deteta da isparavaš na alkohol, međutim, tri meseca ne pijem. Pivo ne računam, ono me pred zoru negde uspava. Ma ja ću doživotno da pijem pivo, nikad nema mamurluka, nema glavobolje…

Đani: „Pa pevam preko 30 godina, ako sam sve proćerdao, je*o moj život i sve…“

Družiš se sa Cecom, bio si glavni na svadbi kad je ona ženila sina?
Ceca nam je među prvima čestitala. Sa dosta kolega se čujem, i Pejović moj brat me zvao, ma svi su mi čestitali, a družićemo se kad ovo prođe. Ima vremena za to…
Jel bila neka intimna proslava?
– Nije, kad se dete rodilo, došao mi je kum, tu su bili moji sinovi i to je to. Trebalo je možda da zovem ljude, ali jednom sam se opekao u onom hotelu, tako da dosta je više!
Mnogo si razočaran u estradu, šta se dešava, što te pojedini ne vole?
– Zato što sam pravi brat! Nikog nisam zeznuo, a njih pojede ljubomora. Retko ko da želi nekome dobro, to je naša estrada, a ja sam u fazonu da svi imaju više od mene. Više volim da svi oni imaju i više para i svega od mene, samo neka gledaju svoja posla i svoju muku, nemoj da kopaju po tuđim domovima. Nekad mi nije ni dan, ni mesec, meni nije ni godina, pa ko mi je kriv. Sam sam izašao u Crown Plaza hotel i nagrabusio i ko mi je kriv…
Ti bar priznaješ?
– Ma normalno. Takav sam, koga volim, ja ga volim, sa svima sam dobar, ali koji će mi svako. Neka su živi i zdravi i želim im po sto hitova!
A priča se svašta… Te ovakav, onakav, te dužan je…
– Nisam dužan! Nikome Đani nijedan pfening nije dužan. Neka su oni domaćini kao ja, i ja bih bio srećan. Jesam sinovima kupio stanove u Beogradu na vodi i to sam uzeo na kredit koji redovno plaćam, to možete da proverite. Imam još dve rate da platim i ćao!
Pa što im smetaš?
– Pa svima smeta lep život. Kao ja plaćam novinare da pišu o meni… Ali ako neko mrzi novinare, ja ih mrzim… Nikad ja nisam jurio ništa, a svi znaju gde im je mesto… Ima, bre, na dve ruke da nabrojim prave domaćine sa estrade… Da ne kažem na jednu ruku, ali na dve ima pravih domaćina i prave gospode… Ovo ostalo je sve bože pomozi! Jedva za leba sad imaju da jedu!
Jesi li umeo da štediš, ko je kod vas ozbiljniji, ti ili Slađa?
– I ona, i ja. Pa pevam preko 30 godina, ako sam sve proćerdao, je*o moj život i sve…
Znači, bio si pametan?
– Jesam, Bogu hvala! A i Slađa je tu… Ako mi je neko prijatelj i brat, to je ona…
Jel Slađa stub vaše porodice?
– Jeste, moram da priznam da jeste!

Đani i Slađa

Đani: „Još samo sise da stavim i biću ista Slađa…“

Kako se slažete vas dvoje? Kako ti prašta gluposti?
– Nema gluposti, nikad nisam bio bolji nego ove godine. Zalepio sam se za ženu ko ajkula za brod, počeli smo da ličimo, još samo sise da stavim i biću ista Slađa…
Jel ti neobično što si kod kuće?
– Meni nije…
A njoj?
– Ona izađe pomalo… Ali kad prođe ovo, palimo motore. Rekao sam joj ima da idemo svaki vikend negde. I Rim, i Pariz, Barselona… Ne vikend, vikendom ću da radim, a onda se nađemo i uživanje.
A posao, nedostaje ti?
– Najiskrenije, baš mi nedostaje. Ja sam radnik i zato su svi i ljubomorni na mene. Ja volim da radim i volim lepo da živim… Niko ne pravi više para od mene, ali i ne troši… Ja sam galantan, imam i dosta familije na Kosovu, imam obaveze…
Zlata kaže da joj nikad nisi dao da plati račun u kafani?
Zlajka je moja duša, nije to samo s njom, nego sa svima.
Ali ona te javno hvali… Ostali ćute…
– Ja sam takav… Imao sam neke kolege koje zahrču za stolom, ja tražim pivo, a oni traže još po dva…
Kako si podneo vest da je Džej preminuo?
Najiskrenije, bilo mi je mnogo žao… Uhvatila me neka tuga jer sam sa njim imao baš lepo druženje… Stvarno je bio za sve, samo nije bio za sebe… Kad se tako razočaraš i kad te svi prodaju, kad imaš pare svi su tu i vole te, kad nemaš, nema nikoga, okrene ti leđa… Meni sutra da se nešto desi, mogu samo da se naslađuju, ali hvala Bogu, glas me nikad bolje nije služio, ima da pevam još 30 godina… Posle idem u penziju.
Jesi li malo prikočio, vodiš računa o zdravlju?
– Jesam… Održavam kilažu… Jedem samo ako moram, nemam volje ni da jedem. Malopre sam jeo paštetu, a ima svega u kući…
Viki ti je komšinica, jel se družite?
– Ne družimo se, ali je gotivim, sa njenim Tašketom sam radio i neke albume. Imala je i koronu, a svi se plaše, doduše i mi sad bežimo zbog bebe.

Jelena karleuša Saša Popović

Đani: „‘Grand’ više ne postoji! Popović je to osetio, ali ne brinem se ja za njega!“

Ti si jedan od retkih koji si uspeo bez Granda i medija, jesi li se namučio? Da li bi ponovo išao istim putem?
– Istim, uvek i Bogu hvala na tome. Jedino mi je Kemiš pomogao kada sam izdao prvi album. On je jedini bio uz mene, sve ostalo je moralo debelo da se plati. Sve ostalo sam gurao sam, da nisam imao dobre pesme i da nisam dobar pevač, ne bi me nigde bilo. Srećan sam jer nisam ničiji rob, nemam ni menadžera. Imam od menadžera moju ženu i Leku! Najlakše je da uzmem pare i da budem rob, ali ja to ne želim.
A jesu li ti nudili?
– Nudili su dosta njih, ali ja dođem, otpevam, isplatite me i doviđenja… Nema kod mene ovde pevam, ovde ne… Ja sve poštujem, pevam kod svih… Nisam ja invalid da neko drugi ugovara poslove za mene, imam pametnu ženu i ozbiljnu ekipu…
Mnoge tvoje kolege su u nekim klanovima?
– Moguće, ali svako se bori za sebe kako zna… Svako ima svoj život, svako je individua za sebe.
Kaješ li se što se nisi priklonio nekom klanu?
– Možda bih i ja to uradio da sam nemoćan. Ako si nemoćan, daj šta daš… Ali ako nisi popularan i ako nemaš pesmu, džaba ti sve na svetu… Ako nemaš energiju, uzmi konopac da se obesiš!
Odakle tebi tolika energija?
– Ja sam takav bio odmalena, nemiran mali!
Da li Grand može bez Popovića?
Ma Granda nema odavno! Sve je to prošlo… Nekad je to bilo, sad je, po meni, neozbiljno. Imaju lepe emisije, ali nije ni Saša lud, za njega se ne sekiram. Uzeo na vreme pare i sad ga boli uvo! Dabogda svi bili ko Saša Popović! Ja to ništa ne gledam, ne mogu od žene i Zadruge ništa da gledam! I onda gledam ribe na Instagramu…

Brena i Boba

Đani: „Ako Brena želi da bude alkoholičarka pored mene, neka dože da živi u Beograd na vodi“

Kakva je JK u žiriju?
– Super je ona, ja sam malo imao neke nesuglasice s njom, ali meni ona nikad nije ništa rekla. Malo ima pogan jezik, ali to ne može da se promeni i to je to, u suštini je takva kakva jeste, nju ne možeš da promeniš, ali nikad mi nije ništa loše uradila, niti je mrzim, niti bilo šta…
Dragana Mirković te obožava, zašto?
– Ona je divna žena i velika dama. Dobar je čovek. Kad god se sretnemo, uvek je tu od srca, i njen Toni isto. Baš volim da idem kod njih, i ona će biti kod mene kada budem pravio veselje.
Jesi li oprostio Darku Laziću?
Ja gotivim tog momka i mnogo mi je žao za ovo što mu se desilo. Otac mu je mlad umro, žao mi je jako. Svi smo mi u fazonu da se ljutimo jedni na druge kad je muka, tada mrzimo ceo svet. Kao ja kad sam bio u pritvoru, ali za to nisu krivi ni Darko, ni Andreana…
Ali ipak je trebalo da te pozovu i pitaju da li ti nešto treba?
– Ma kakvi, imam ja tu prijatelje, kumove, pobratime… A kolege neka misle o sebi.
A nije te to razočaralo?
– Bude ti krivo, što bi rekli Cigani, čovečanski…
I Brena planira da se doseli u Beograd na vodi, ima li tu mesta i za nju?
Dobro nam došla gospođa Brena! Ako želi da bude alkoholičarka pored mene, neka dođe! Vrata su joj širom otvorena.
Jel bi se družio s njom?
– Ma družimo se, i sa Bobom njenim sam dobar… Svi koji vole da jedu i piju su dobri ljudi… Kad vidiš mršavog, ono je baksuz. Neće ga ni klopa, ni piće, džaba, može celo prase da pojede. Sam sebe izjede, nervoza ga pojela.

Aco Pejović

Đani: „Saša Matić mi je baš pri srcu, a Pejović je moj pravi brat!“

A da li imaš pravog prijatelja na estradi, ko ti je prirastao srcu?
Saša Matić mi je baš pri srcu! Pejović, takođe, s njima sam baš dobar, porodično se družimo. Pogotovo sa Pejovićem, Acika je moj pravi brat.
To su sve ljudi koji su ti slični. Zlata je tebe nahvalila, a rekla je da je minirala Snežana Đurišić na svadbama na kojima su radile?
Snežana mene lično nije minirala, ali mnogo drugih kolega jeste kad sam radio svadbe. Dosta njih je dobijalo pretnje da me ne zovu da pevam na veseljima.
Jesi li ti njima baš tolika konkurencija?
– Narod je takav. Umesto da se bore da naprave lovu, da zarade, oni gledaju tuđe brige. Idu da prave mađije da nemaš posla, da te ostavi žena, da te napuste deca, da ti se nešto loše desi. Ja kad bih to uradio dabogda sreće nemao! Naša estrada je čudo!
Jesu li i tebi podmetali mađije?
– Otkud znam! Ja u to ne verujem, ali svašta ima, svega sam se naslušao.
Naše vrlo poznate pevačice se time bave?
Ne znam, možda. Sve je moguće. Da znam, rekao bih, a tuđa mišljenja me ne zanimaju, ali ima sigurno.
A jesi li ti nekad nekoga minirao?
– Nikad u životu! Pa treba i neko drugi da jede hleba i da hrani porodicu, a ne samo ja!
Ko je tebe minirao iz Beograda? Ko stoji iza toga?
– Čuveni naši kriminalci, krimi, džimi…
Jesi im se ti zamerio?
– Znaš kako je, sto puta učiniš i onda jednom ne učiniš i odmah si smrad!
Jesi li se družio sa Zoricom Brunclik?
– Nedavno smo se čuli posle tri godine. Imali smo prekid, ali nismo se ni svađali. Međutim, sanjao sam ih nekoliko puta u poslednje vreme i kažem Slađi Ipak sam ja mlađi, moram da ih pozovem! I pozovem Kemiša. On počne da se smeje i on kaže čovek da nema problema jer se nikad nismo svađali. Meni je Zorica odličan pevač, jedan od najboljih vokala, volim da je slušam, ona meni prija. A i super je, volim Zorku!

mitar mirić

Đani: „Mitar Mirić je propao jer je budala!“

Zašto je propao Mitar Mirić?
– Zato što je budala! Sad kad smo pali zajedno, prvo priča sa mnom super, a onda me napada kao što se ne javljam… Ko da sam mu ja kriv i da sam ja zvao policiju! On ima dobre pesme, to stoji, ja volim njegove pesme… Ima tih kolega starijih koji ne misle o svojoj karijeri, nego se bave klincima, Džalom i Bubom… Da nije mene bilo tada, njega ne bi ni videli tamo u hotelu kad smo pali!
Ti si oduvek dobar čovek, prihvatio si i Slađinog sina… Jeste li imali probleme oko toga?
– Ne, nikad u životu. Ona nije bila ni venčana, niti ništa. Bitno je da je to sve OK s mojom decom.
Ko je stroži, ti ili Slađa?
Pa kao Slađa, ali moja je zadnja uvek bila, kad dođe do toga, bolje da beže. Slađa sad kao viče: Joj, ala lažeš!
Jesi li čestitao Ani Sević, porodila se pre neki dan?
Nisam, iskreno. Na Instagramu jesam, ali zvaću je, ja nju baš gotivim. Bez obzira što nije sa Darkom, ona je meni super, gotivim i njenog supruga. Ona mi se uvek lepo javi, čestitala mi je i unuka, tako da joj svu sreću želim.
Jesu li ti svi čestitali unuka?
– Veruj mi da ne znam, bio sam tri dana pijan. Čak sam na neke bio ljut kao vidi ovi smradovi nisu mu se javili, a Slađa kaže: Jesi lud, zvali su ljudi, i to prvi! Ali bez šale, zaista hvala svima od srca… Svi su mi pustili poruku…
Možda i ti i Slađa sad napravite bebu da se igrate?
– Mogu samo slona da napravim.
Još jednu ćerku bar…
– Jao, pa ko da smo Cigani. Onda bih morao kombi da nabavim! Ne bi me niko zvao više u goste… (smeh) Snajka, deca, to je već mini bus!
Spremaš svadbu za sina, šta spremaš poslovno?
– Imam jedan megahit, biće ih još! Planiram Tašmajdan krajem juna kao što je bila Arena, i Sava centar sam radio pa onda opet Arena i tako u krug!
Jel tebe nekad slava udarila u glavu?
– Ne, ja samo volim da trošim! Nikad me slava nije udarila u glavu!
Jel ti žao što si toliko trošio?
– Nije mi žao! Da sam čuvao, ne bih pevao više. Bolje što sam u starosti miran, nego da sad poludim, ja sam sve proživeo na vreme.
Keba izgubi snajku, jesi li čuo za to?
Nisam, ne zanima me, Keba je dobar lik i to je to. Idem sad, zvone mi gosti!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN VUKOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!