Scandal

7 Novembra, 2020 20:00

SCANDAL! intervju! Milica Todorović: „Ni PIŠTOLJEM me ne bi niko NATERAO da se vratim BIVŠEM!“

Neposredno pred proslavu rođendana Milica Todorović se vratila iz Istanbula gde je imala hitnu operaciju zbog problema koji su je mučili osam godina! Napunila je 30 godina, a u intervjuu za SCANDAL! kaže da to ništa ne menja kod nje u životu.
– Moj život se uopšte nije promenio. To su samo brojke, a ja sam i dalje mlada i lepa.
Jesi li ranije zamišljala da će biti baš ovako?
– Mislila sam da ću biti baš matorija. Kad si mlađi, 30 godina deluje nekako starije. To tad strašno zvuči.
Jel ti žao što nisi udata?
– Ne, što da mi bude žao… Jel možda postoji neki pravilnik za to kad treba da se udajemo?! Za to ne postoji pravo vreme, individalno je i kad čovek nađe pravu osobu, tada je pravo vreme. To se ne planira, kao ni deca.
Kako si proslavila rođendan?
– Htela sam da bude baš privatno, nisam želela medije. Skupila sam najbliže ljudi, a ispalo da ih je došlo 50. Bogu hvala, pa imam toliko prijatelja i baš je bilo lepo.
Kada si zvala kolege, čime si se rukovodila koga sve da pozoveš?
– Zvala sam one s kojima sam u kontaktu, s kojima se čujem redovno. Naravno, imam ja puno kolega s kojima se čujem, ali ne tako često.
Video sam da te Aleksandra Prijović rasplakala…
Jao, Prija! Videla sam negde na Instagramu kako ona peva pesmu „Sačuvaj tajnu“ Duška Kostića i setim se tog snimka na rođendanu i zamolim je da to otpeva za moju dušu. Ona fenomenalno peva i kad je pustila glas, nije mi bilo dobro koliko me razgalila. Em je pesma takva kakva je, em Prija ubija kako peva. Razbila sam pikslu i čašu!
Video sam da je letelo posuđe…
– Nijeee! Samo to sam razbila! Ni gutljaj alkohola nisam popila. Inače ne pijem, ne moram da pijem da bih bila vesela. Nisam ljubitelj.
Da li imaš običaj da se napiješ?
– Ma ne! Nikad me to nije vuklo, niti mi je bilo zanimljivo, ali imam porok cigarete, što nije dobro.
Jel teško raditi posao pevača kad nisi pod gasom, a svi oko tebe pijani?
– Nikad mi nije bilo jasno zašto kolege moraju da piju da bi radile. Ako te posao radi, ako si srećan na bini, ako ti muzika donosi zadovoljstvo i sreću, šta će ti doping. Ja sam probala, ne mogu da kažem da nisam. Probala sam vino, pa rakijicu ako sam promukla… Ma ništa mi pomoglo nije! Ja ne mogu da pevam ako me uhvati alkohol…
Ne mogu da se snađu među pijanima…
– Ma kakvi, pa što gledaju u pijane ljude?! Ma daj molim te! Meni je to glupost, ja sam vesela, pa sam vesela… Što moram i ja da budem pijana ako je neko pijan. Ja sam na bini, niko me ne dira. Doduše, nisam radila neka veselja, pa da me neko pijan nešto smara, dira i slično. Nisam ni želela nikad to da radim.
Jel ti nedostaje ono vreme iz Zvezda Granda kada ste svi radili kod Popovića?
– To je nama svima druga kuća. Svi smo iz unutrašnjosti došli u veliki grad i onda nam je tamo bila nekako druga kuća, bar sam ja takav odnos imala i sa Sašom, i sa Žikom. Volim tamo da odem, a ne nedostaju mi jer sam i dalje u Grandu.
Rada Manojlović često kaže da su i previše zaradili od nje, pa ih sada izbegava. Kakvo je tvoje mišljenje o tome?
I Žika, i Saša i svi tamo su veoma, veoma bili korektni prema svima nama. Dobijaš i pesme, i reklamu za džabe. Normalno je da svako ima neki svoj deo. Ja sam, inače, uvek dobro zarađivala jer sam se trudila i bila sam vredna.
Ti si tamo odrasla…
– Tako je! Nisam nikad imala nijednu neprijatnost u Grandu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on

Milica Todorović: „Sa Slavicom Ćukteraš me spojila korona“

Kakav je tvoj odnos sa Eminom Jahović? Vaš duet Limunada je najveći hit od svih njenih dueta.
– Jeste, tako je. Sada je izbacila i kozmetiku, sve sam to probala i zaista svaka joj čast. Baš se potrudila. Trebalo je da snimamo još jedan duet za njen novi album, ali nam se kockice nisu poklopile, pa smo rešile da ona to otpeva sama, a ima vremena za neku drugu pesmu.
U kom smislu se nisu poklopile kockice? Nešto privatno?
– Ne, ne privatno, nego se to tiče same pesme. Ja je nisam doživela kako treba iako je pesma prelepa, ali ne može na silu. Prosto, nije mi legla.
Pobedila si u Zvezdama Granda, da li si se nadala da ćeš prevazići taj uspeh?
– Svako se nečemu nada… Pogotovo u našem poslu, pa imamo ta takmičenja, pa još ako si mlad kao što sam ja tada bila i onda misliš Jao, sad će to da bude ne znam ni ja šta. Ali kad shvatiš da moraš da pomeriš dupe, bukvalno, i da moraš sam da se trudiš da bi zauzeo neko mesto i na estradi, i u nekom svom filmu… Zato moraš sam da se potrudiš, tako da sam ja zaista bila vredna sve ove godine i zato sam tu gde sam.
U periodu posle pobede si se dosta družila sa Slavicom Ćukteraš.
– Nismo se mi nešto specijalno družile, poznavale se jesmo, ali bile smo onako… Retko smo se viđale, tada sam se najviše družila sa Jovanom Pajić.
Sada se ne odvajaš od Slavice, otkud to?
Pa covid nas je spojio! (smeh) Nas dve se čujemo godinama i ona je jedan dan došla kod mene na kafu i shvatile smo da obe imamo koronu. Ona zato nije htela da se vraća kući da ne bi zarazila dete i majku i ostala je kod mene. Šou je bio ovde, zamislite tri žene i koliko je to hormona. Ludilo, jedna plače, druga se smeje, samo smo se smenjivale…

Milica Todorović: „Nisam imala priliku da se zbližim sa Milicom Pavlović, ali nemam ništa protiv nje“

Živiš u Westu, u istom naselju gde živi i Milica Pavlović, zašto vas dve niste nikad mogle da se spojite i družite?
Bože, pa ovaj West je pun pevača, nije samo Mica Pavlović tu. Ja sam ovde došla zbog svojih kumova jer ne volim samoću i jako mi je bilo bitno da znam nekoga u blizini. Kumovi su u zgradi do moje, a viđam i kolege. Javljamo se jedni drugima, popričamo… Pitamo se za zdravlje…
Ali s Milicom si tu negde istih godina, ali niste nikad ostvarile prijateljski kontakt?
– Možda nismo ni imale prilike, nismo išle na neka dešavanja zajedno… Ne znam u kom smislu nismo ostvarile blizak kontakt. Nismo ni radile zajedno, slučajno se mimoilazimo, ali jedna protiv druge nemamo ništa. Bar da ja znam…
Otkud znaš da je tako i sa druge strane?
– Ne znam zaista, ali kad god smo se srele, bila je fina, tako da ne mogu da grešim dušu.
Mnogi kažu da je Marija Šerifović seksi, jel viđaš nju?
– E nju nisam videla, samo viđam onu jogu što joj šeta kuče.
A inače jel ti ona seksi?
Marija je takav lik… To se rađa samo jednom! Takav talenat i takav humor, ja je obožavam!
Da li se znate?
– Kako ne! Pa jesmo bile u lajvu zajedno u karantinu? To nam je najgledaniji lajv!
Šta misliš o mlađim koleginicma, Grujićeva, Aleksandra Mladenović…
Cenim i poštujem svakog ko je dobar čovek i svakog ko se trudi da nešto napravi i da voli to što radi. Naravno da mi je drago kad vidim da neko ima dobru pesmu, da je uspeo. Nekako gledam… Što nisi zavidan kad ti izbaciš dobru pesmu, pa se raduješ… Ja volim i drago mi je kad su drugi uspešni…
To je zato što si čiste duše…
– Ali jao! Nisam ja za ove teme, mene to ne zanima!
Nisi nikad upala u klasičan model estrade. Zašto?
– Ja sam uvek bila u svom svetu. Mene nikad nisu zanimale svađe, ljubomora, zavist… To je toliko glupo i dosadno, što bi neko trošio energiju.

Milica Todorović: „Sa Radom se nisam svađala?!?“

Umela si i ti da se svađaš… Sa Radom Manojlović recimo…
– Sa Radom?! Nikad u životu! Ne znam odakle ti to vadiš!
To je bilo neko snimanje emisije, znam sigurno. Ti si se možda šalila, ali se ona naljutila…
Možda je to bilo na snimanju Nekih novih klinaca… Ali ja nikad nisam nikog uvredila, samo sam bila potresena zbog one dece koja ispadaju i koja plaču! Samo sam rekla naglas: „Terajte se svi!“ Bilo mi je preko glave i žiriranja, i one dečice… To traje po šest sati, budeš nervozan i iskališ bes na toj deci… Ja sam tada pukla i napustila taj žiri. Ali to nije bilo namenjeno nikome lično, ja sam se Radom posle čula. Ona se uvredila, ali sam joj objasnila da nije bilo namenjeno njoj i sada je sve OK.
Kako si uspela da se odupreš svemu što podrazumeva estrada?
– Ti me godinama znaš… Jesam li se ja ikada ponašala bahato?!
Bahata nisi, ali imala si neke bubice.
– Ma bre, mile, niko nije savršen! Ali nikad nisam ništa uradila sa zlom namerom. Ja to nijednom kolegi nisam nikad rekla, pa majka bi mi prva opalila šamar! Ali bilo je situacija zovu me da slikaju i ja kaćem: „Brate, ne mogu! Nisam robot!“ I onda ispadne kao neki problem! To je sve prirodno. Ne može uvek da bude med i mleko. Nisu to svađe, to su nesporazumi.
Da, ali kažem da si drugačija u odnosu na neki kalup pevačice…
– Mi smo svi različiti. Sto ljudi, sto ćudi, pa tako i na estradi. Neko je vaspitan, neko nije, nekoga možda život nije mazio… Ja sve nosim iz kuće, svi smo veseli, niko nije drkoš ili svađalica i ja sam takva ceo život.
Mama ti je postala popularna na Instagramu, jel joj prija?
Ona je postala popularna jer snima ćaleta mučenog i stavlja ga na Instagram. Kod nas je tako ceo život, samo što sad možemo da kačimo i na mreže i da to svi vide. Juče zove tata kevu na vajber Jasna, jel ti vidiš bišona na snimku? Kaže ona Vidim! Jasna, on neće da pojede ovu tabletu za gliste! Nabio sam mu ćevap i neće sve da mu jebem! Ajde, Didi sine, ajde! Zini! Keva je plakala ovde i onda ona snimi to i ljudi je prate. Ima 10.000 pratilaca.
Uvek si imala podršku roditelja, tvoji nisu hteli nikad da žive na tvojoj grbači. Mama ti je dugo radila u inostranstvu…
– Normalno je da mi pomažemo porodicama. Ja kažem Bože, hvala ti što mogu da pomognem! A i oni rade ceo život, svi su vredni.

Milica Todorović: „Da nisam bila budala, imala bih tri stana, ali sada pišem!“

Nikad nisi imala neki odnos prema novcu… Zašto?
– Zato što sam budala! Ja sam zaista, greota je što sam toliko neodgovorna, ali nikad nisam imala… Nisam bila odgovorna, malo mi se to obilo o glavu, ali dobro… Čovek se uči na svojim greškama…
Jesi li se bar sada opametila?
– Jesam, sada sve zapisujem!
Jesi li uspela da otplatiš stan?
– Nisam, polako, otplaćujem! Skup bre ovaj West, jesi ti normalan?!
Ti si mogla da imaš tri stana u Westu koliko si zarađivala…
– U prošlost ne gledamo, samo u budućnost. Za novac se ne brinem, samo da sam ja živa i zdrava, a novac ću da zaradim!
U pravu si!
– Zvučim ko neka baba. (smeh)
A šta se dešava u tvom ljubavnom životu?
– Ništa.
Kako je to moguće?
– Ne znam, ali baš se ništa ne dešava. Ja sam uvek imala momka, išla sam iz veze u vezu. Sad mi je čudno što sam sama, tako neki period je naišao kada se niko ne pojavljuje. Kad se bude pojavio, ja prva prilazim i kažem: „Zdravo gospodine, ti se meni dopadaš!“
Ne bi ti bio prvi put da ti startuješ nekog…
– Zato ti i kažem, nemam ja problem s tim!
Kako muškarci reaguju kad ih startuješ?
– Čekaj da vidim koji! Doduše, nisam primetila da je nekom bilo čudno, možda i jeste, ali nisu se žalili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on

Milica Todorović: „Svi moji bivši su divni, ali se nijednom ne bih vratila“

Sve veze su ti se loše završile, da ti nije neko nešto postavio? Neku crnu magiju možda…
– Kako da ne, samo se mnome oni bave! Bože svašta! Taman posla! Kad je sudbina, sudbina je, kad nije, nije!
Ako bi morala da se vratiš nekom bivšem, ko bi to bio?
– Ne moram nikome da se vraćam, ko kaže da moram!
Nataša Bekvalac je rekla da bi se vratila Ljubi ako bi baš morala…
Jao Nata! Predivna! A od mojih, ne znam, svi su bili divni!
Možda nekom komšiji iz Kruševca koji bi sad voleo da mu se vratiš…
– Pa ne bih, bivši su bivši… Nećemo da se vraćamo na staro!
Ali ako neko donese pištolj i kaže moraš!
– Rekla bih: „Pucaj, ništa se ne mora!“
Šta mora da ima muškarac da bi mu ti prišla?
– Da me mazi, pazi, da bude duhovit…
Jesi li ljubomorna?
– Nikad u životu!
Nikad nisi proveravala momke?
– Jesam, ranije. Ne mogu da lažem, uzela sam telefon malo da pročačkam, ali nisam imala ljubomorne ispade.
Da li više voliš mlađe ili starije?
– Nema to pravila… Prosto, ili klikne između dve osobe ili ne…
Jel bi kliknulo možda između tebe i nekog 20 godina mlađeg?
– Kako bre, ispada da on ima deset!
Kad budeš imala 40, možda nađeš nekog od 20?
– Nikad se to ne zna, možda! Zar ne znaš da prava ljubav godine ne broji…
Tebe smatraju jednom od naših najlepših pevačica, što si onda nesigurna?
– Ima uvek tu na desnoj strani neko đavolče, pa te tera da virneš! Ko i moji kučići što jurišaju na krevet na koji ne smeju da se penju!
A da li ti prija titula najlepše ili te opterečuje?
– Ne opterećuje me, hvala svima koji tako misle.
Mnogi kažu…
– Hvala mami i tati što su me tako napravili!

Milica Todorović: „Uništila sam nervni sistem, majka me je naterala da se operišem!“

Nemaš nijednu estetsku operaciju jer se plašiš… Da li te je samo strah sprečio da radiš nešto na sebi?
– Nisam imala potrebe da bilo šta radim. Imala sam samo intervenciju na nosu zbog kapi za nos koje sam koristila osam godina. Imala sam devijaciju i morala sam da čistim te kanale, to sam morala da uradim zbog zdravlja… Ali to nije estetska intervencija. Pa, kad sam ja imala veliki nos ili grbav?!
Nisi nikad…
– Nisam, Bogu hvala. Još 2012. počela sam da prskam kapi za nos i to je meni uticalo na lupanje srca, na nervni sistem, na glasne žice… Toliko sam sve uništila… Kapi su droga, pod prisilom majke morala sam da odem na operaciju da to rešim i da se rastosiljam te bede.
Kako si sada, je to rešeno?
Nos se čisti, gadno je… Neprijatno je jer je unutra suvo, nova sluzokoža koja se obnavlja… Piješ antibiotike, mažeš neke masti, a estetski nikad ništa nisam radila. Ako i kažem da mi nešto treba, to su te grudi koje nemam. Ako nekad osetim potrebu da ih uradim, neću kriti.
A to što si radila u nosu, da li te je bolelo?
– Gadno je baš… Neprijatno, baš sam rekla da se divim kolegama koje kažu: „Idem malo da se operišem, da doteram nos!“
Sad su hit mačje oči?
– Ma to je paćenje, bre! Ajde beži!
A kad si radila to na nosu?
– Ima dva ili tri meseca…
Pa ti se još oporavljaš?
– Ma da, znaš da sam inače uvek mučila muku sa sinusima, pa mi se sve sliva…

Milica Todorović: „Podržavam Tanju Savić, ali ne bih mnogo da se mešam“

Izbacila si singl, pesma ne liči na tebe, otkud to?
– Želela sam nešto drugačije, otišla sam kod Saška, tražila mu nešto drugačije i eto… Ovo sam uradila.
Jesi se brinula kako će proći?
– Ne, ne! Pesmica se lako pamti…
Kako se vrti?
– Odlično! Deca je vole što je jako zanimljivo.
Ti i Stevan Anđelković ste kumovi, ostali ste dobri sve ove godine?
– To je energija, Što kaže Braja: „Energija fura sve!“ Ljudi se ili nađu ili ne nađu…
Tanja Savić prolazi kroz težak period, jeste li se čuli?
– To je zaista pakao za majku, zvala sam je i pružila joj punu podršku. To je mučenje i nefer prema majci, jer majka je majka. Ne smeš da odvajaš decu od majke, ali to je njena privatna stvar. Nije moje da se mešam, mogu da apelujem na državu da nešto učini…
I Novak ti je komšija, ti si mu pevala na svadbi.
Jeste, baš sam danas srela Jelenu njegovu, prilčale smo pola sata. Videla je moje kučiće, pa se oduševila. Njima je nedavno uginuo pas, pa su tužni i tako…
Jesu li oni obični ljudi?
– Da, divni i normalni! I Noleta sam srela pre nekih mesec dana. Najnormalnije smo se ispričali, samo reči hvale imam za njih.
Jesi li imala tremu na njihovoj svadbi?
– Kako ne! Kad nisam pala u nesvest kad su me zvali… Od svih pevača oni zovu mene!

Milica Todorović: „Poštujem i Cecu i JK, ali neću da budem treća u njihovoj svađi“

Jesi li ih pre toga poznavala?
– Ne, nisam!
A da li se se tamo na svadbi osećala kao dobrodošla ili je bilo sve samo podređeno poslu?
– Htela sam da ispunim očekivanja, imala sam stilistu, svog šminkera i frizera… Baš sam se spremala, imala sam veliku tremu, ali mi je bilo i veliko zadovoljstvo.
Pa da, dolazi svetski džet-set, morala si stilistu…
– Ma ne! Ja nisam u tom fazonu! Ma jok! Najbitnija je energija. Ja sam sišla među narod, napravila sam žurku!
I zapamtili su te, mogli su da se prave ludi i da ti se sada ne jave kad te vide…
– Naravno, treba da izgledaš lepo i pristojno, ali energija je najvažnija i narod to oseti. Sećam se da me Nole u jednom momentu zagrlio, pevali smo zajedno Tri čaše i baš mi je bilo lepo.
Eto, a mogli su da te zaborave…
– Ma taman posla, sasvim normalni ljudi…
Voliš i Cecu i JK, šta misliš o njima dvema?
Davno su me isto pitali za Tanju i Slavicu kad one nisu bile u dobrim odnosima, a ja sam uvek bila u fazonu ako njih dve nisu dobre, ne moram ja da budem treća koja se tu nešto meša. Obe pratim od malih nogu, i Jelenu, i Cecu. Poštujem svačiji trud i rad i to je to.

AUTOR: IVAN VUKOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL! i INSTAGRAM