Sin Ace Ilića i Biljane Jevtić
Svet

September 26, 2023 20:45

By

Prelepa novost u domu Ace i Biljane: Sin Ivan saopštio roditeljima važnu vest, mladi par slavi FOTO

Sin Ace Ilića i Biljane Jevtić student je za primer

Poznato je da sin Ace Ilića i Biljane Jevtić odlično peva, ali i da ga estrada nimalo ne zanima.

Kuća Biljane Jevtić i Ace Ilića

Supružnici Aca Ii Biljana traju već 40 godina

Aca Ilić i Biljana Jevtić ponosni su roditelji uspešnog Ivana Ilića koji studira Pravni fakultet a kao vrlo mali znao je tačno koji će poziv odabrati. Kako piše Story budući da je odličan student i da mu škola ide fantastično, sin Ace Ilića i Biljane Jevtić je u akademskoj klupi pronašao i ljubav.

Fotografije sa devojkom često objavljuje putem društvenih mreža a putem fotografija javbost je mogla da vidi da je Ivanova partnerka prava lepotica. Budući da Ivan ne kasnka ni u jendoj sferi svog života zbog ljubavi, Bilja i Aca nisu mogli ništa drugo do da se slože sa tom vezom.

Sin Ace Ilića i Biljane Jevtić

Ivan Ilić sa roditeljima Acom i Biljanom

Sin Ace Ilića i Biljane Jevtić usrećio roditelje

Sin Ace Ilića i Biljane Jevtić dozvolio je nedavno široj javnosti da zaviri u njegov indeks, a u njemu su sve same desetke.

Sada je u svoj porodični dom na Petlovom brdu Ivan Ilić doneo još jednu desetku, čime je pevača i pevačicu obradovao, a po svemu sudeći palo je i slavlje tim povodom.

– Učiti, učiti i samo učiti – napisao je Ivan u svojoj objavi juče u toku dana.

Sin Ace Ilića i Biljane Jevtić

Ivan Ilić oduševio roditelje desetkom

Kao jedan od rethih estradnih brakova koji se mogu pohvaliti uspešnim odnosom bez skandala, vaspitanim i uspešnim naslednikom, mnogi od Bilje traže recept za srećan život i brak.

– Skoro smo 40 godina u braku, recept ne postoji, ali jeste ono da posle toliko godina zajedničkog života razumevanje, poštovanje i tolerancija moraju da se sklope posle ljubavi – istakla je u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

Aca i Bilja su nekoliko puta u javnosti govorili da je njihov sin Ivan izuzetno muzikalan i da je nasledio talenat od roditelja, pa su nam otkrili da li će se njihov naslednik možda pojaviti uskoro u takmičenju „Zvezde Granda“.

– On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u „Zvezdama Granda“, ali prvo da završi fakultet, mi ćemo ga svakako podržati – rekao je Aca za Grand.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images