pismo na šabanovom grobu
Scandal

7 Novembra, 2021 16:00

ŠOK! Pojavilo se pismo na Šabanovom GROBU! Ovo je ISTINA o Goci i deci!

Kako SCANDAL! saznaje, pojavilo se misteriozno pismo na Šabanovom grobu! Da sve bude još dramatičnije, pismo je adresirano na Gocu Šaulić, a pronašla ga je jedna rođaka koja je došla na groblje da zapali sveću!

Misteriozno pismo na Šabanovom grobu!

Rođaka nije pismo odmah odnela Goci, već ga je prvo ponela kući i nakon višečasovnog većanja sa familijom, rešili su da ga otvore – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Oni su očekivali da je u pismu Šabanova poslednja želja ili neki tajni bankovni račun, međutim, ne radi se o tome. Neko je zapravo imao želju da napiše sve što zna o Šabanu i njegovoj intimi i da to anonimno preda Goci. Zato ga je i ostavio na grobu. Uglavnom je pisano o Šabanovom životu, nekim njegovim mislima, tugama i nezadovoljstvima. Opisan je njegov mirni život u Krčedinu, pecanje, uživanje u prirodi… Neke obične stvari koje je voleo, ali otkrivene su i neke tajne. Tačnije neke stvari koje su Šabanu smetale kod Goce, dece… Nije to ništa strašno, ali kada bi to sad Goca pročitala, bukvalno bi joj pozlilo. Zato je bolje što su rođaci rešili da spale to pismo i da joj ga i ne pominju – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ