Stajling Dragane Kosjerine
Svet

May 14, 2023 16:15

By

Crni korset u prvi plan istakao bujne grudi: Dragana Kosjerina u nikad izazovnijem izdanju FOTO

Stajling Dragane Kosjerine na Evroviziji je bio vatren

Sinoć je Liverpul bio centar Evrope i sve oči bile su uprte u 76. izdanje muzičkog takmičenja Evrovizija. I dok smo potajno priželjkivali i nadali se da će Luk Blek dovesti najprestižnije muzičko takmičenje u srpsku prestonicu, to se nije dogodilo već je pobedu odnela Švedska sa predstavnicom Lorin. Da će harizmatična pevačica pobediti bilo je jasno prilikom čitanja glasova stručnog žirija, jer je većina država dalo maksimalni broj poena numeri “Tattoo”.

Pročitajte: Najgori plasman Srbije na Evroviziji ikada – Luke Black vidno razočaran, pobednica ponovo čuvena Lorin FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREEN (@loreenofficial)

Već je postala tradicija da glasove našeg stručnog žirija čita Dragana Kosjerina, pa je tako bilo i ove godine, a ona je još jednom pokazala zašto slovi za jednu od najlepših dama na našim prostorima i kao uvek je očarala Evropu svojom lepotom i stasom. Voditeljka je iskoristila ovu priliku da se obuče tematski, u skladu sa stajlingom našeg predstavnika.

Pročitajte: Najemotivniji trenutak na Evroviziji – Srpski predstavnik rasplakao publiku

Stajling Dragane Kosjerine

Eurovision official youtube printscreen

Belu košulju ukrasila je crnom trakicom oko kragne, sličnom onom koju je nosio i naš predstavnik na nastupu. Oko struka imala je efektan crni steznik koji se pertla kao korset, koji je jednostavnu kombinaciju učinio svečanijom ali i hrabrijom. Klasičan crveni karmin, beli manikir i diskretne minđuše upotpunile su stajling Dragane Kosjerine koji se graničio sa izazovnim i buntovnim.

Pročitajte: Jedna je od najlepših dama javne scene – Ovo je Dragana Kosjerina bez šminke, šokiraćete se FOTO

Stajling Dragane Kosjerine

Eurovision official youtube printscreen

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram