Stan Milice Dabović
Svet

27 Juna, 2022 23:40

Nekada je dom Milice Dabović služio za zabave, a onda se u njega uselila tuga. Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Stan Milice Dabović potpuno oslikava temperament slavne srpske košarkašice.

Smešten je u mirnom kraju srpske prestonice, a Milica ga je kupila dok se još uvek aktivno bavila košarkom i branila boje reprezentacije Srbije.

Iako je tada retko boravila u njemu, opremila ga je u potpunosti po svom ukusu. Celim enterijerom dominiraju crveni tonovi, a krasi ga mnoštvo detalja vezanih za košarku.

Stan Milice Dabović

Stan Milice Dabović: Mesto za sve njene uspomene

Na zidu je oslikan manastir Ostrog, bogomolja u kojoj Dabovićeva pronalazi mir svaki put kad poseti rodnu Crnu Goru. A, da bi lakše podnosila razdvojenost od porodice, tu su uramljene fotografije njenih sestara, brata i roditelja.

Stan Milice Dabović

Tu su i brojne nagrade i priznanja koje je košarkašica dobila za vreme svoje bogate karijere. Ipak, njoj su od nagrada i od bilo čega drugog u stanu važnije sve stvari vezane za njenog sina Stefana, a s godinama ih ima sve više i više. Naročito interesantna je tapeta od Miličinih i Stefanovih fotografija.

Pročitajte: Milica Dabović prodala sestru, nije ni trepnula – Konačno sam shvatila…

Stan Milice Dabović

Nekada je stan slavne košarkašice služio za zabave, koje je Milica često organizovala, ali se Stefanovim rođenjem sve promenilo. Nakon radosti koju je Dabovićkin sin rođenjem uneo u njen dom, usledila je tuga, jer je Stefanov otac ubrzo napustio porodično gnezdo, a Milica ostala samohrana majka.

Pročitajte: Milica Dabović nije jedina – Otac njenog sina prevario je i druge poznate dame

Stan Milice Dabović

I pored svega, ona nije očajavala. Borac po prirodi, nastavila je da se bori za svoju malu, ali srećnu porodicu. Ona i Stefan nastavili su život bez njegovog oca, a Milica se potrudila da u njihov dom unese mir i toplinu, koji su u jednom trenutku nestali.

Stan Milice Dabović

Pročitajte: Milica Dabović otkrila ko je žena koja joj je uništila život

I košarkašica i njen sin su konačno srećni, a iz njega se neprestano čuje smeh Dabovićkinog mezimca, kome nikada nije manjkalo ljubavi, jer miljenik cele Miličine porodice. Pored ljubavi i pažnje, oni ga često obasipaju i poklonima, pa njihov beogradski stan postaje premali za sve njegove autiće, kamione, lopte…

Stan Milice Dabović

A, kad se ne igra, Stefan rado vreme provodi uz crtaće, dok mama za to vreme uživa uz kafu.

Stan Milice Dabović


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: PRIVATNA ARHIVA