Star

27 Septembra, 2020 21:00

STAR intervju! Kija: „Anabela NEĆE SMETI da uđe u Zadrugu zbog moje mame!“

Na veliko iznenađenje mnogih majka Kije Kockar ušla je u Zadrugu. Kako je sama rekla, Nadica nije u stratu imala podršku svoje ćerke, a sada nam Kija otkriva kako je reagovala kada je saznala gde joj mama odlazi na deset meseci, te da li će joj se u jednom momentu i pridružiti! Takođe, dotakla se i nekih starih zadrugara!

Kija: „Mama treba da se osigura ako mene ne bude bilo!“

Kako si reagovala kada ti je mama rekla da ulazi u rijaliti?
-Pa, kontaktirali su je preko mene. Inače, zovu je od Zadruge 1, ali je nikako ne bih pustila dok se rane naše porodice nisu zalečile i neke stvari postale prošlost. Sad je ušla bez tereta. Sama je otišla na pregovore jer to nije moja stvar, ali sam joj pomogla pravno i uz otvorenu podršku.

Šta si je posavetovala?
-Da bude ono što jeste. Ona je uvek bila omiljena i žena je iz naroda, voleli su je i oni koji mene nisu. Ona treba tamo da bude jer je, u ovom najgorem periodu u svetu, ugrabila pravu priliku i samo mi je bilo u mislima da kad je već psihički spremna, treba da ode da se fizički odmori i da bude sigurna ako mene jednom ne bude bilo. Ovaj period i neki moji zdravstveni problemi su me naterali da pomislim na to šta će ona da radi ako ne bude bilo mene jer je čeka vrlo jadna penzija, kao većinu našeg naroda, a imamo samo jedna drugu.

Jesi li joj rekla sa kim da se druži, koga da se drži?
-Pa to će joj doći prirodno. Neka sama bira ko joj prija.”

Koji joj je bio motiv ulaska?
-Već sam objasnila. Ta sigurnost jer ima samo mene. Ona nije mlada, nije javna ličnost, neko ko treba da brine o svojoj reputaciji jer je ona svoj život proživela i njoj je tamo mesto. Vedrog je duha, harizmatična i volela bih da je ljudi gledaju kao nju, a ne kao moju majku. Ona nije rijaliti igrač, nije otišla da radi ništa što bi nas osramotilo. Ako je neko nešto pita, biće uvek iskrena. Pitaće je sigurno za neke stvari, pričale smo šta bi to moglo biti, verovatno sve ono što je doživela zbog mene. Kako ja kažem, svako je tamo gde mu je mesto jer ja sam bila tamo, ona je sad, sve ostalo je zbog čega i na koji način si tu.

Da li ćeš ući ako bude bilo potrebe da je braniš?
-Da, ali da branim druge od nje. Iskreno, jedva čekam prvi sukob da vidim kako će se snaći. Evo sad gledam i smejem se, smešno mi je što je unutra, kao neka bubica mi je, ali moram priznati da sam se prvo veče jako loše osećala. Ali onda sam se setila da je mojoj majki to fizički odmor, a što se tiče psihe, ona takvih gostiju ima svaki dan već 30 godina. Nju jedino ja mogu da iznerviram, a nisam tamo. Baka je na sigurnom, čak sad ima i mobilni telefon. Cela porodica se drži zajedno i želimo joj sreću.

Kija: „Mikiju je bolje da čuva bebu nego što prosipa neke glupe fore!“

Pored mame, ko ti je još simpatičan?
-Rano je još. Ma, ja Mariju Kulić volim oduvek!

Bojiš li se da se Miki Đuričić ne okomi na Nadicu?
Miki je isto gde mu je mesto. A ako zna gde je, to je daleko od moje mame. Neka gleda on svoju porodicu, i pored svega, drago mi je što je na tom polju ostvaren jer znam da mi je govorio da misli da je sterilan. Pa kad gledam njegove glupe fore u rijalitiju i sad iz ove perspektive, želim mu da mu je ovo poslednji rijaliti i da uživa u porodičnom životu i da nauči nešto iz toga.

Kija: „Ne zanima me Lunina i Markova veridba! Njihova stvar!“ 

Kako bi reagovala da Anabela uđe u Zadrugu i suoči se sa tvojom majkom?
-Ha-ha-ha! Ona nikad ne bi smela da uđe baš zbog moje mame.

Kako komentarišeš Anabelinu odluku da se povuče iz Luninog života?
-Nisam upućena. Ta žena me ne zanima.

Priča se da je Marko namerno verio Lunu kada je bio ulazak zadrugara. Jesi li ispratila veridbu?
-Poučena iskustvom šta ‘mnogi kažu’, ja to ne bih komentarisala. Njihova stvar!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ GAJA