Svet

18 Avgusta, 2020 23:00

Tanji Savić NESTALA DECA! Sumnja se na NARKO MAFIJU!

Pevačica Tanja Savić danima je van sebe jer nema nikakav kontakt sa sinovima Maksimom i Đorđem! Muž Dušan Jovančević uskratio joj je svaki kontakt sa decom koju je još u aprilu odveo u Australiju, a ona je sada sve prijavila policiji.

„ALARMIRALA SAM POLICIJU I OVDE I U AUSTRALIJI!“

„Tanja je jako zabrinuta za sinove, nema nikakvu informaciju o njima, ne zna gde su, kako su, ne može ni da im čuje glas preko telefona. Plaši se za njihovu bezbednost, jer se već dugo sumnja da Dušan ima ozbiljne probleme sa određnim krimi grupama. Sad neki kažu da neće da živi u Srbiji jer je na meti narko mafije, pa je sa decom pobegao na drugi kontinent. Njoj i to prolazi kroz glavu. Samo na sinove misli i strepi šta je sa njima.  Monstruozno je to što se njen još uvek zakoniti suprug ne oglašava, danima joj nije pustio ni poruku da su deca dobro, ko zna šta im je sve napričao o njoj i na koje načine pokušava da ih udalji od majke, a ko zna i šta se sa decom dešava. Ona se bori svim sredstvima, obratila se za pomoć svakoj instituciji u Srbji i Australiji koja bi možda mogla da joj pomogne, čak joj je i Ivica Dačić, s kojim je  kontaktirala lično, obećao da će uraditi sve što je u njegovoj moći. Tanja ne želi da živi u Australiji, zato će podneti zahtev da dobije starateljstvo nad decom i dozvolu da ih dovede u Srbiju, iako Maksim i Đorđe nisu državljani naše zemlje. Ona ima dokaz da su deca oteta. Ona su imala boravište u Beogradu, išla su ovde u školu, bila su i zdravstvenom sistemu, a advokati kažu da Dušanu preti kazna od šest do 30 godina zatvora i kazna od 25.000 dolara za ovo što je uradio. Osilio se, jer je mislio da će Tanja doveka ćutati”, kaže za SVET izvor blizak pevačici.

Tanja Savić potvrdila je da je krenula u rat za starateljstvo nad svojom decom:

„Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju decu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć. Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi, oduzeo mi je decu. To nije smeo da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu. On je decu odveo bez mog znanja. Bili su kod mene za vikend, pa sam ih predala Dušanu, koji je rekao da će mi ih vratiti za Vaskrs. Ja sam farbala jaja, sve sam spremila i zvala ga u sredu, bio je nedostupan. Dva dana sam pokušavala da ga dobijem. Onda sam prijavila policiji. Deca su odvedena bez mog znanja, ne znam čiji je propust to što su ga pustili da pređe granicu bez mog odobrenja, ali nečiji jeste”, zaključila je pevačica za SVET i dodala:

„Jako mi je teško bez dece, ja nisam znala da će ih moj suprug odvesti. Niko mi se ne javlja na telefon, ili sam čak i blokirana. Alarmirala sam i ovdašnju i tamošnju policiju, nadam se da će se nešto desiti iako je situacija sad dodatno otežana zbog korone. Čim budem imala priliku, otići ću u Australiju, moram da se borim za svoju decu.”

Tanja je sa Dušanom počela da se zabavlja 2009. godine, a od tada ih prate mnoge skandalozne priče. Razlog najvećih svađa je to što je Tanja želela da živi u Srbiji, za razliku od njenog supruga, koji je zamislio da to bude Australija. Nakon udaje za Dušana, Tanjina muzička karijera je izvesno vreme bila na pauzi, a tokom devet godina neretko su bili glavna tema kada se Dušan navodno borio sa drogom, Tanja svađala sa roditeljima. Pisalo se i da pevačicu suprug navodno tuče, ucenjuje, kontroliše karijeru i ne dozvoljava da viđa decu, a nakon što joj je oteo sinove definitivno je rešila da stavi tačku na brak sa njim, piše novi SVET!

NOVI SVET! BRENA NEĆE SNAJKU U KUĆI, ŠOKANTNE DETALJE ISPRIČAO NJEN OTAC! TANJI SAVIĆ NESTALA DECA, UMEŠANA NARKO-MAFIJA!MILICU PAVLOVIĆ NAPALA PORODICA: „ZBOG PARA GAZIŠ MRTVU JELENU MARJANOVIĆ!“

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/PRINTSCREEN