Vikendica Vuka Kostića svet portal svet
Svet

May 23, 2024 14:30

By

Vuk Kostić stan u centru Beograda zamenio malom, drvenom kućom u koju se zaljubi svako ko je vidi (foto)

Vikendica Vuka Kostića raj je za uživanje

Glumac Vuk Kostić je poznati zaljubljenik u prirodu, lov i ribolov, te i ne čudi što rodni Beograd kad god ima priliku zameni za kuću smeštenu daleko od gužve i buke. Vikendica Vuka Kostića smeštena je na Mokroj Gori, a okružena je gustom šumom koja glumcu pruža potpuni mir i privatnost.

Vikendica Vuka Kostića svet portal svet

Ata images

Vikendica Vuka Kostića mesto je na kome okuplja prijatelje

Vuk je tamo sve uredio po svojoj meri, a neretko mu dolaze i prijatelji, pa je ta vikendica mesto za lepa i kvalitetna okupljanja. Glumac je jednom prilikom napomenuo i da bi voleo tamo da se povuče u određenom periodu i odatle ide za Beograd zbog posla i obaveza u pozorištu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

– Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo – rekao je on jednom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Vuk je poznat po svom opuštenom načinu života i ljubavi prema prirodi, pa ne čudi što želi da ode iz gradske buke.

– Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta – zaključio je glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Vuk Kostić odrastao je sa porodicom u stanu na Vračaru i njegov glumački put bio je veoma uzbudljiv. Nakon trećeg razreda 11. Beogradske gimnazije, upisao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti i tamo diplomirao davne 2001. godine. Talenat za glumu nasledio je od svog ocaMihajla Kostića Pljake i deke Nestora Kostića koji je bio jedan od osnivača pozorišta u Prokuplju pre Drugog svetskog rata. Vuk ima i brata Nestora koji je godinu dana stariji od njega i profesionalni je ronilac.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM