Viki Miljković
Svet

7 Jula, 2021 17:00

Viki Miljković otkrila kakve su je nedaće snašle zbog kojih je naglo smršala!

Nije joj bilo lako!

Pevačica Viki Miljković priznala je da je za njene varijacije u težini zaslužan stres. Naime, pevačica je naglo smršala kada joj je preminuo otac, a potom i majka. Ona je imala 66 kilograma, a posle smrti oca izgubila je čak 18!

Podelila svoju priču sa svima!

Viki Miljković

Stres dosta utiče na moju kilažu. Kada mi je tata umro, spala sam na 48 kilograma i tada sam bila najmršavija. To mi je najteži momenat u životu i tada nisam razmišljala o hrani, ma ni o čemu. Prošle godine mi je umrla majka i tada sam ponovo dosta smršala. Znate kako kažu:”Posečeš jedan prst, pa drugi. Koji te više boli?” Isto boli i jedan i drugi! Ostala sam bez oba roditelja i to je užasno – ispričala je pevačica za „Kurir.rs“

Trenutno je sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom na Petrovdanskom postu, koji traje do sredine jula, te ističe kako joj i post pomaže da održi vitku liniju.

Pročitajte: Viki Miljković otvorila firmu za prodaju stanova!

Viki Miljković

IMALA JE 66 KILOGRAMA, PA SPALA NA 48

 

Taške i ja redovno postimo. Najzgodnija sam baš kada postim. Sada su počeli nastupi, pa nemam toliko vremena za treniranje, ali se redovno krećem i to mi takođe pomaže da budem vitka. Mnogo volim slatkiše, a unište me svaki put kad preteram. Najviše volim da jedem domaće poslastice – baklave, torte i kolače, a sve to je puno šećera. Kada se ugojim, onda ne jedem ništa slatko dva meseca i uspem da smršam – iskrena je bila ona.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ