Žiri Zvezda Granda
Svet

June 22, 2023 22:01

By

Raskol u Zvezdama Granda: Posvađala se ova dva člana žirija, sve zakuvao muž jedne pevačice

Aleksandar Milić Mili i Viki Miljković u lošim odnosima

Aleksandar Milić Mili i Viki Miljković ne mogu očima da se vide iako zajedno sede u žiriju Zvezda Granda. Mili bez ikakvog razloga sabotira Viki i njene takmičare, pa im nikada ne daje glas, zbog čega ona šizi. Iz emisije u emsiju oboje sipaju teške uvrede, a Mili stalno potencira da Viki nema dovoljno muzičkog znanja i da ne radi dovoljno sa kandidatima.

Pročitajte Nećete verovati da je to ona – Viki Miljković se ofarbala u plavo, svi kažu da je kao Karleuša 

Aleksandar Milić Mili i Viki Miljković

GRAND ONLINE

Čak joj je rekao kako je upropastila kandidata koji je imao potencijal i ispričao kako joj je ispravljao falševe kada je radio kao producent na njenom CD-u. Viki ipak najviše boli što joj se Mili sveti preko nedužnih takmičara kojima namerno neće da da glas iz emisije u emisiju. Zna koliko je njima to važno i kako oni ne treba da ispaštaju zbog toga što on nju lično ne podnosi, pa mu je to sasula u lice:

Pročitajte Priča se da Aleksandar Milić Mili ima plan da istera Sašu Popovića iz Zvezda Granda

Aleksandar Milić Mili i Viki Miljković

Ivan Vučićević

– Sram te bilo! Ti si stvarno na nekim tabletama koje si debelo promašio. Ne znaš šta pričaš. Neću da se nadjačavam sa tobom jer si kao neka žena! Ne žena, nego ženturača, alapača. Ućuti bre, čoveče! Treba da ga stavimo na pijacu da sedne i da krekeće kad prolaze one žene. Besna sam na Milija, ljuta i povređena, ali sad je sve gotovo – rekla je besno Viki i dodala da je Mili jako osvetoljubiv.

Pročitajte Krije da je udata za milionera – Suprug Viki Miljković se obogatio za kratko vreme, a evo i kako 

Aleksandar Milić Mili i Viki Miljković

Ata images

Iako Viki to ne pominje, na Gandu se šuška da se Mili sveti Viki zbog njenog muža Tašketa. Čuo sam da su Mili i Taške imali neke probleme i nesporazume koje nikad nisu rešili, ali o tome nikada nisu javno govorili. To se zataškalo, ali ne i zaboravilo i Viki sada trpi uvrede zbog toga što Mili njenom suprugu nije oprostio neke stvari. Taške je muzičar i godinama su mu se sa Milijem ukrštali putevi. Nisam siguran da li je neki novac u pitanju, ali znam da se ne mirišu i da to traje već dugo – kaže za Svet dobro obavešten izvor iz Granda.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES