Raskid Aleks i Cara
Svet

17 августа, 2023 20:45

By

Dijagnoza bacila Filipa u očaj: Aleksandri Nikolić pronašli ovu bolest, Car krivi sebe

Beba Filipa Cara i Aleks željno se iščekuje

Aleksandra Nikolić opet je srećna u ljubavi, a pokušaji zlobnika da je lažima i tračevima odvoje od Filipa Cara su propali. U inat dušmanima, njima sve kreće nabolje jer su kao par to zaslužili.

Pročitajte Aleks Nikolić pobegla od majke i lečenja – Stigla u Crikvenicu da Filipa moli za pomirenje

Beba Filipa Cara i Aleks

Najboljima najbolje

Filip je dobio ponudu da postane voditelj na jednoj prestižnoj televiziji, a to znači da će biti vezan za Beogad što Aleksandri odgovara. bIće zajedno i njihova ljubav dobiće novi nivo. Onaj pravi. Kada se stabilizuju na poslovnom planu, na red će doći i ono što svaka devojka priželjkuje, a to je porodica. Ali, Aleks odavno već brine da li će moći da ostane u drugom stanju.

– Od kada su izašli iz Zadruge Filip i Aleksandra se ne čuvaju i žele bebu. Filipu se davno javio taj očinski instikt i najveća mu je želja da ima decu, a Aleksandra bi najviše na svetu želela njemu da rodi dete. U početku se nisu opterećivali time, ali prošlo je već neko vreme i ništa se ne dešava. Ona redovno ide na lekarske preglede i doktori kažu da je telesno zdrava i da će se to dogoditi kada se opusti. Mnoge rijaliti učesni- ce su se suočile sa teškom dijagnozom produženog stresa – kaže izvor za časopis SVET i nastavlja:

Pročitajte Filip Car saopštio da je raskinuo sa Aleks, ona mu brutalno odgovorila – Oglasila se i njena majka 

Beba Filipa Cara i Aleks

Ata images

Lekari objašnjavaju da meseci, a u slučaju Aleks i godine, provedene u zatvorenom prostoru, sa neredovnim snom, neredovnom ishranom, stalnim svađama, nervozom i šokovima, čine da žena ne ostaje u drugom stanju. Kažu da je potrebno vreme da se organizam opusti i vrati u normalu. Caru je jako žao, krivio je sebe što se Aleks često nervirala zbog njega… 

Šta na sve to kaže Filip Car i šta je Aleks odlučila nakon svega, pročitajte u najnovijem broju magazina SVET koji je od sutra u prodaji na svim kioscima!

Beba Filipa Cara i Aleks

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Rajko Ristić