milica dabovic
Scandal

7 Oktobra, 2021 16:20

Brat Milice Dabović IZAŠAO iz zatvora! Ova pevačica takođe ima problematičnog brata!

Brat Milice Dabović uhapšen je 2016. godine na Brankovom mostu, a kasnije pravosnažno osuđen na šest godina zatvora. Košarkašica je nedavno gostujući u jednoj emisiji otkrila da li se čuje sa bratom Milanom koji izdržava zatvorsku kaznu, te i da li će on uskoro izaći na slobodu.

Brat Milice Dabović IZAŠAO iz zatvora!

Gostujući u emisiji „Ami dži šou“ Milica Dabović prisetila se svog rođenog brata kojeg nije videla pet godina. Naime, Milan Dabović, brat Milice Dabović, uhvaćen je na Brankovom mostu u Beogradu 2016. godine, u automobilu švajcarskih registracija, sa 2,4 kilograma kokaina.

milica dabovic brat

Policija je tada privremeno zaustavila saobraćaj i presrela pomenuti automobil, a Milan je uhapšen. O njemu je poznato da je i dalje iza rešetaka, ali i da ima maloletnog sina sa suprugom Marinom.

Takođe, još jedna poznata ličnost ima problematičnog brata. Brat Seke Aleksić ima problematičnu prošlost, a takođe uopšte ga nema u medijima, dok i sama pevačica, retko pokazuje. Seka Aleksić važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a malo ko zna da pevačica ima rođenog brata

Brat Seke Aleksić privođen!

brat seke aleksic

Iako je Sekina porodica uvej uz nju, retko viđamo i čujemo da priča o svom bratu. Kda je nedvno proslavlja rođendan svom sinu, iskočila je i fotka njihovog ujaka, odnosno Sekinog brata. Nadežd, brat Seke Aleksić, je pre dve godine bio priveden zbog sumnje da je iznudio novac od vlasnika jedne uslužne radnje u Novom Pazaru od kog je zahtevao da mu isplati 2.000 evra.

FOTO: RAJKO RISTIĆ