Cecin stajling
Svet

April 17, 2023 20:45

By

Cecino nikad skuplje izdanje kod Bogdane u porodilištu: Pevačica samo za tašnu dala 3.900 evra FOTO

Cecin stajling danas ispred porodilišta privukao veliku pažnju 

Ceca Ražnatović, kako je svima dobro poznato danas je postala baka malog Krstana, a tom prilikom poznata blakanska zvezda nije časila časa nego se odmah zaputila u porodilište kod snaje zajedno sa Bogdaninom mamom Danijelom. Njihovo pojavljivanje privuklo je veliku pažnju, ali Cecin stajling još više.

Pročitajte Porodila se Bogdana Ražnatović, rodila malog džina – Ceca ne krije sreću zbog dolaska unuka FOTO 

Cecin stajling

Ata images

Ona je na sebi imala naočare koje je platila paprenih 400 evra, minđuše od 2.920 evra, prsluk od 1.500 evra, a torba poznatog brenda koju je danas nosila košta “samo” 3.900 evra, tako da je njen celokupan stajling koštao 8.720 evra, piše Blic.

Pročitajte Ovako izgleda praznična bajka koju je Danijela Rodić priredila unucima

Cecin stajling

Svetlana Ceca Ražnatović danas je postala po drugi put baka a iz  porodilišta izašla je presrećna gde joj se snajka porodila. Ona je raširila ruke od sreće kada je izašla iz bolnice.

– Skoro 4.200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se – rekla je Ceca i dodala:

Pročitajte: Danijela Rodić otkrila koja joj je PRIJA drža, Ceca ili Goca 

Cecin stajling

ata images

– Željko zna da treba da mu se rodi brat, ali sad nije znao da se rodio. Ja sam toliko uzbuđena. Bogdana je super, hvala Bogu. Na Veljka nisam obraćala pažnju, gledala sam kako ću ja da preživim. Ovo je ipak porođaj intervencija, svakako je stresno, ali je lepo…

Pročitajte: Ceca Ražnatović uhvaćena kako se ljubi u usta s nepoznatim muškarcem – Kamere sve snimile FOTO

Cecin stajling

Ata images

Ovaj značajan dan za porodicu Ražnatović, od odlaska Bogdane u bolnicu pa zaključno sa samom proslavom i dešavanjima između, moći ćete da pogledate u emisiji “Ceca i deca”, koja se emituje petkom u 22 h.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images