Cecina prija Danijela Rodić svet novine svet portal
Svet

April 22, 2024 20:45

By

Danijela Rodić u stopu prati ćerke lepotice: Njeno telo zapilo društvene mreže, skinula se Cecina prija FOTO

Cecina prija Danijela Rodić pokazala koliko je zgodna

Dok Bogdana Ražnatović broji dane do odlaska u porodilište, njena majka Cecina prija Danijela Rodić uživa na putovanju na kojem joj zavide trenutno mnoge dame pa i njena naslednica Bogdana.

Cecina prija Danijela Rodić svet novine svet portal

ATA images

Cecina prija Danijela Rodić uživa na Tajlandu

Pre nekoliko dana cela porodica proslavila je prvi rodiđendan malog Krstana a nakon što se ispoštovala porodična tradicija, Cecina prija Danijela Rodić otputovala je na Tajland sa mlađom ćerkom Natašom, koja je i otkrila lokaciju na Instagramu.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

Danijela Rodić i Nataša pozirale su u jednom baru na plaži, a njihov stajling se stopio sa okolinom, baš kako i nalaže ovaj očaravajući ambijent.

Cecina prija Danijela Rodić svet novine svet portal

Instagram

Cecina prija Danijela Rodić nikad bolje nije izgledala 

Cecina prija Danijela Rodić u poslednje vreme očarava svojim izgledom a na lokaciji kao što je Tajland njeno samopouzdanje i lepota definitvno su došli do izražaja.

Pročitajte Priznajem, ne volim je, imam samo jednu želju – Gudeljeva sestra prvi put progovorila za srpske medije

Uživanje sa ćerkom dobilo je potpuno drugu dimenziju a njihovi stajlinzi, šarene haljine kao i zavidne figure detalji su prelepih slika koje Nataša Rodić kači ovih dana na mreže.

Cecina prija Danijela Rodić svet novine svet portal

Ata images

Podsećanja radi, pre nekoliko nedelja Povodom trideset trećeg rođendana Nataše Rodić, porodica, ali ženski deo sastao se na večeri kako bi obeležile ovaj dan. Tu je naravno bila i Bogdana, ali ono što je sve iznenadilo jeste izgled Danijele Rodić.

Pročitajte Veljkovi tast i tašta imaju najveću i najlepšu kuću u Titelu – Posle renoviranja izgleda kao iz bajke (foto)

Budući da je žena iz naroda, vredna i bavi se porodičnim biznisom, uvreženo je mišljenje da upravo te žene nemaju vremena za sebe – doterivanje, tretmane… Izgled Danijele Rodić otkrio je suprotno. I pored ogromnih obaveza, ona se tokom godina otkako su joj ćerke postale poznate, pogotovu Bogdana, baš podvrgla ulepšavanju, a zbog ovog pojavljivanja, trudna Bogdana, koja očekuje treće dete, potpuno je pala u senku. Čini se da Danijela Rodić trenutno izgleda mlađe od svojih naslednica i verujemo da su one na to izuzetno ponosne. A kako je Cecina prija Danijela Rodić izgledala na proslavi rođendan svoje naslednice pogledajte OVDE.