Danijela Martinović o Vjekoslavi Huljić svet portal svet
Svet

October 5, 2023 17:00

By

Danijela Martinović ponovo prevarena, objavila saopštenje: Razočarenjima nikad kraja

Danijela Martinović žrtva internet prevare ponovo

Danijela Martinović se nakog vremena ponovo našla na meti internet prevare. Naime, ovog puta pokušali da iskoriste njen lik u svrhu promocije medicinskih preparata kao mamac. Danijela sa tim nema nikakve veze, pa je upozorila drage ljude.

Sreća Danijele Martinović

Ata images

– Ne nasedajte na lažne i prevarantske reklame u kojima počinitelji reklamiraju medicinske preparate koristeći moj lik, te ime i prezime. Vaša Danijela – glasila njena poruka objavljena na Instagramu.

Podsetmo se, pevačica Danijela Martinović još jedna je od javnih ličnosti koja je postala žrtva internet prevare. Bivša partnerka Petra Graše oglasila se na Instagramu i poručila fanovima da ne nasedaju na to što se njeno ime i prezime povezuje sa investiranjem u bitkoine, jer nema veze s njom.

Pročitajte Kada je pomislila da je pronašla sreću, srce je ponovo slomljeno – Danijela Martinović ostavljena u suzama

– Dragi moji, molim vas da ne nasedate na lažne stranice koje koriste moje ime i pozivaju vas na ulaganje u Bitkoin. U suglasnosti sa advokatima već su preduzete zvanične prijave za prevare na internetu – napisala je ona.

Danijela Martinović žrtva internet

ATA images

Inače, Danijela nije jedina pevačica koja je svoje pratioce upozorila na prevaru. Isti slučaj je bio sa Jelenom Rozgom 2020. godine, kada je neko koristeći njeno ime ljudima nudio novčanu nagradu “zbog posledica koronavirusa”.

Pročitajte Kao da razvod nije bio dovoljan – Danijela Martinović se bori sa ozbiljnom bolešću

Nina Badrić je postala zaštitno lice lažne reklame u kojoj su bez njene dozvole tvrdili da je izgubila više od 20 kilograma pomoću tableta za mršavljenje i da je njihovo zaštitno lice.

Dragana Mirković pobesnela je kada je videla da su njeno ime i prezime iskoristili za jednu reklamu u kojoj ona nije imala nikakvog udela, a takođe se tiče preparata za mršavljenje piše CDM.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images