Dusko Tosic
Scandal

October 24, 2021 14:00

By

Duško Tošić RAZOČARAN! Saznao ko Jeleni dotura priče o njegovim aferama!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, desio se neverovatan preokret! Naime, Duško Tošić je, kako nam prenose izvori, shvatio koliko su pojedini naslovi u medijima, kao i afere pogodili njegovu ženu Jelenu Karleušu, pa je rešio da je zamoli za oproštaj!

Duško Tošić RAZOČARAN!

Ako treba, spreman je da je moli i na kolenima!

Duško je shvatio koliko su u stvari vesti o njemu bile strašne jer su ga povezivale s kojekakvim ženama, a Jelena je sve to čitala i ćutala. Nikada se nije žalila jer mu prosto veruje. On je toga svestan, međutim, smatra da je morao to da zaustavi i spreči – objašnjava izvor i dodaje:

Jelena Karleusa

Tek sada mu je sinulo da je sve te laži plasirao neko njemu blizak, neko s kim se družio i kome je verovao, a sve samo da bi napakostio i njemu, i Jeleni. Mnogo se u sve prijatelje razočarao, posebno u fudbalere jer je načuo da pojedini puštaju razne tračeve o njemu u medije. Svega mu je dosta! Tek sada je svestan da mu je jedina Jelena odana i da samo na nju može da se osloni. Zato i hoće da je moli za oproštaj, i nju i ćerke. Obećao je da će ubuduće samo njima da se okrene i da će vrlo paziti s kim se druži. Kako se poverio jednom od retkih prijatelja koji ga nisu izdali, reći će Jeleni: Oprosti mi za sve, nisam smeo ovo da dozvolim! Krivo mi je zbog svih afera, tek sada mi je jasno koliko sam povredio i tebe i decu jer nisam reagovao – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL