Emina Jahovic
Scandal

11 Maja, 2021 22:00

EVO ZAŠTO SE NE PODNOSE! Emina prvo obećala duet Karleuši, pa je ISPALILA zbog Bekvalčeve!

Nekoliko meseci unazad nagađa se zbog čega se ne podnose Emina Jahović i Jelena Karleuša! A kako SCANDAL! saznaje, za sve je kriva Nataša Bekvalac.

ISPALILA JE ZBOG BEKVALČEVE!

Naime, JK  i Emina bile su baš dobre, i cenile su jedna drugu, međutim, zbog pesme „Muško više ne mogu“ koju Emina peva u duetu sa Natašom, JK je blokirala Jahovićevu na Instagramu.

Pojedini saradnici koji su radili sa JK i sa Eminom imali su ideju da pesmu „Muško više ne mogu“ njih dve snime kao duet i Jelena se obradovala i rekla da pristaje ali da prvo mora da vidi da li joj leži tekst i melodija, ta pesma je tad bila u fazi izrade – objašnjava izvor i dodaje:

Međutim, Emina se u poslednjem trenutku predomislila i rešila da sarađuje sa Natašom. Preko noći je promenila odluku i snimila hit sa Natašom. Jelenu je to baš zbunilo i negde naljutilo, nije mogla da veruje da Emina pristupa poslu tako površno, pa je blokirala. Sa druge strane, Emina se i sad čudi šta je Jeleni jer je, kako kaže, uvek bila na njenoj strani i branila je kada je bila u centru opasnih afera. Doduše, ta saradnja nikad nije zvanično ugovorena, tako da je moguće da je sve nesporazum – zaključio je naš izvor.

 

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIĆ, ATA IMAGES, RAJKO RISTIĆ