Izgled Nataše Bekvalac svet portal
Svet

December 3, 2023 10:15

By

Pevačica otkrila tajnu svog savršenog izgleda: Ove namirnice su striktno zabranjene u njenom jelovniku

Izgled Nataše Bekvalac je fantastičan 

Pevačica Nataša Bekvalac od kako se pojavila na javnoj sceni važi za jednu od najlepših i najzgodnijih u svojoj branši. I iako izgleda sve bolje i bolje što je starija, istina je da savršen izgled Nataše Bekvalac se skriva u napornom radu, redovnim treninzima i zdravoj ishrani.

Izgled Nataše Bekvalac svet portal

ATA images

Izgled Nataše Bekvalac ostavlja bez daha

Jednom prilikom Bekvalčeva je izjavila da je sve podjednako važno, fizička aktivnost, upoznavanje svog tela i organizma, a veoma je važno i naći dobrog nutricionistu. Nataša je priznala da su njena slaba tačka slatkiši i da ih se nije u potpunosti odrekla.

– “Obožavam slatkiše! I to one idustrijske, koje smatraju najvećim grehom. Mogla bih čak i beli šećer da jedem. Slatkiši mi najviše nedostaju, ali ne odričem ih se u potpunosti. Sve što je u malim dozama, pa i ako je pogrešno, može da prođe. Nekada odlučim da sebi dam nedelju dana oduška, znajući da će mi to doneti tri kilograma. Jednostavno, ne mogu da dugo, u kontinuitetu budem pod kontrolom. Potrebno je da izgubim kontrolu, da bih joj se vratila – rekla je pevačica i dodala da kada želi da zavara glad popije vodu.

Nataša je opisala kako jedan njen dan pa je rekla da vežba pet puta nedeljno po 45 minuta, a dan joj počinje doručkom i nakon što odveze hanu i Katju u školu i vrtić, ide na trening. Za lep izgled Nataše Bekvalac svakako je bitna i fizička aktivnost i da kada ona postane deo vašeg dana onda prestane da vam bude teško i mrsko. Priznaje za sebe da nije osoba koja voli da vežba, ali kada vidi da joj vežbanje donosi mnogo toga dobrog kako fizički, tako i psihički i da se nakon treninga bolje oseća, onda ni ne razmišlja o preskakanju istog.

Izgled Nataše Bekvalac svet portal

Instagram

Pročitajte Savršen izgled nije nedostižan – Nataša Bekvalac otkriva koje masaže su deo njene bjuti rutine

Nataša je po preporuci koleginice Emine Jahović angažovala i ličnog trenera, ali i nutricionistu, a na svom Instagram profilu je jednom podelila i svoj plan ishrane. Ovo su namirnice koje smete i ne bi trebali da konzumirate ukoliko želite da imate izvajano telo kao Nataša Bekvalac.

Šta možete da jedete:  Svu vrstu mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečne proizvode sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno).

Ne smete da jedete: Bilo kakvo pecivo, voće nikako osim nedeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

Izgled Nataše Bekvalac svet portal

Instagram

Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata. Za mesec dana možete izgubiti minimum 10 kilograma, u nekim slučajevima i više. Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišićnu masu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram