Star

20 Novembra, 2020 14:45

KREATIVNO! Anastasija mlada PREDUZETNICA! Spojila lepo i korisno!

Mlada muzička zvezda i ćerka folk dive Cece Ražnatović Anastasija, rešila je da postane prava poslovna žena.

Ne manjka joj ideja!

Naime, Anastasija je kreirala svoju kolekciju zaštitnih maski, a sudeći po komentarima koji se nižu na njenom Instagram profilu, pratioci su oduševljeni ovom idejom.

Da pevačici ne nedostaje kreativnosti dokaz je i zanimljiv natpis koji je osmislila, a to je naziv njene pesme „Mala je k’o kamen“.

Maskice su izrađene od kvalitetnog materijala, a kako ova perspektivna devojka tvrdi, udobne su i praktične.

Anastasijinim fanovima posebno se dopala poruka koju šalje, a to je briga o zdravlju u ovo teško doba pandemije koronavirusa.

– Dragi moji, upravo su puštene u prodaju moje maskice! Možete ih kupiti preko www.maskitza.rs ili preko Instagram naloga maskitza.rs. Maskitze su za višekratnu upotrebu što čuva naš ekosistem! Napravljene su od duplo tkanog materijala velike gustine i rastegljivosti u 4 pravca, pa tako pružaju zaštitu, a ujedno su i veoma udobne i ne stežu. Pored toga što su stylish, ali i praktične! Možete ih poprskati dezinfekcionim alkoholom od 70% gde god i kad god i one su opet spremne da ih nosite. Veoma je važno da sada svi nosimo maskice i da čuvamo sebe i druge!  – poručila je pevačica na svom profilu.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ INSTAGRAM