Milica Mitrović i Hani
Svet

November 17, 2023 10:15

By

Sada je jasno kakvi su ljudi Milica i Željko: Hani se pojavila na krsnoj slavi Mitrovića, evo kako su je tretirali (foto)

Milica Mitrović i Hani zajedno na slavi Mitrovića

Poznato je krsna slava dan kada se okupe svi najbliži pa čak i oni koji se godinama nisu videli. Juče, u porodičnom domu Mitrovića proslavljala se slava Đurđic a tim povodom okupili su se bliski prijatleji i porodica slavnog para. Činjenica koja je sve prijatno iznenadila jeste da je za velikom trpezom sedela i Željkova bivša supruga. Milica Mitrović i Hani, Sonja Mitrović sedele su jedna pored druge za stolom, večerale, a potom uživale u dobrom provodu.

Milica Mitrović i Hani

Instagram

Milica Mitrović i Hani zajedno na slavi Mitrovića, raspoložene i nasmejane

Bivša i sadašnja žena Željka Mitrovića Milica Mitrović i Hani dale su sjajan primer da odnosi mogu da funkcionišu bez sujete i prevelikog ega. Prijateljstvo posle braka moguće je samo ukoliko je razvod bio civilizovan i ukoliko se zadržalo poštovanje. Naravno u svemu tome najvažniji su interesi dece.

Pročitajte: Tatini milioni nisu je razmazili – Evo kako živi ćerka Željka Mitrovića i pevačice Hani

Upravo je to razlog zbog čega je Hani dobrodošla kao počasni gost u njihovom domu…

Milica Mitrović i Hani

Instagram

Milica Mitrović i Hani – Selfi zapalio Instagram

Željko Mitrović iz braka sa Hani ima sina Aleksandra i ćerku Sandru, a Milica mu je rodila ćerke Andreu i Kristinu. 

Pročitajte Milica Mitrović objavila fotografiju Željkove bivše supruge sa porukom koja je sve iznenadila

Da bi svima pokazala kakav odnos imaju, Milica je objavila sliku sa Hani i oduševila javnost.

Milica Mitrović i Hani

Instagram

Sonja Mitrović Hani, koja se povukla iz javnosti pre mnogo godina, jednom prilikom je 2009. dala intervju u kom je pričala o svom pristupu u vaspitanju dece i odnosu sa bivšim suprugom.

– Smatram da roditelji moraju da budu širokih shvatanja i da decu moraju pustiti da neke stvari osete na svojoj koži. Sandra je više povukla na Željka, naročito njegovu ambicioznost, brzo razmišljanje i gestikulaciju, na mene liči samo po tome što ne pokazuje svoja osećanja, dok kod Saše prepoznajem mnogo svojih osobina. Deca su bila mala kada smo se Željko i ja razveli i to je prednost u celoj priči, kao i to što imaju tatu koji je praktično stalno uz njih. Svaki razvod je negde duboko u duši traumatičan, ali Željko i ja smo se razveli civilizovano i bez ružnih reči. Vreme leči sve, patnje prođu i nastaje prijateljski odnos – istakla je Hani koja danas sa Željkom i Milicom neguje korektnu prijateljsku relaciju…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images