Scandal

15 Septembra, 2021 16:06

Miljana Kulić OTKRILA zašto je pobegla iz ZADRUGE!

Miljana Kulić, koja je diskvalifikovan iz „Zadruga“ nakon bega sa velelepnog imanja, po prvi put se oglasila.

Miljana Kulić OTKRILA kak ose oseća nakon diskvalifikacije!

Jednostavno više nisam imala snage, nisam želela da uđem od prvog dana, ali mi nisu dozvolili da se odmorim još malo. Možete da me smatrate i ludom, bolesnom, poremećenom, ali jedno je sigurno… Niste bili u mojoj koži svih ovih godina i niste prošli put koji sam ja prošla ili nažalost morala da prođem. – napisala je Miljana i nastavila:

Mnogo su ljudi meni opraštali, prelazili preko svega, a ja sam im zauzvrat davala sebe koliko god sam mogla, ali eto došao je trenutak da se raziđemo. Gde god bila biću jača nego ikad i dokazaću svima ko je kraljica rijalitija. Znam da ima vas koji me razumete i bez obzira što se trenutno osećam loše šaljem vam veliku ljubav. Ne zamerite mi zbog svega, falilo mi je još bar 2 nedelje odmora, a najviše mi je falio on – napisala je Miljana na novom Instagram profilu, prenosi Kurir.rs.

Da podsetimo, domaći mediji pišu kako je ona nakon svog izlaska iz „Zadruge“ otišla u Bosnu i Hergegovinu kod bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, pa je možda on baš taj ON što joj fali, ili je možda u pitanju njen sin?

 

FOTO: RAJKO RISTIĆ