Novi dečko Jelene Rozge
Svet

July 12, 2023 20:10

By

Pripijena uz njega sija kao nikada do sad: Jelena Rozga konačno pokazala frajera, svi ga dobro znate FOTO

Novi dečko Jelene Rozge česta je tema u medijima

Godinama je Jelena Rozga uživala u ljubavi sa poznatim violončelistom Stjepanom Hauserom, i dok su svi mislili da se čuju svadbena zvona, veza je prekinuta a o detaljima raskida nikada nisu želeli da govore. Od tada ljubavni status jedne od najpopularnijih regionalnih pevačica izaziva veliko interesovanje, a ona mudro ćuti ne želeći da govori o svojoj sreći.

Pročitajte: Jelena Rozga s nestrpljenjem očekuje bebu – Moje srce je zauzeto

Novi dečko Jelene Rozge

Ata images

I dok bi mnogi pripadnici jačeg pola da se nađu u Jeleninom zagrljaju, tu ima mesta samo za jednog, pa se brojni fanovi poznate pevačice pitaju kada će novi dečko Jelene Rozge biti u javnosti predstavljen. Čim je znatiželjni paparaci uslikaju sa nekim muškarcem, počnu spekulacije i nagađanja o njenom ljubavnom životu.

Pročitajte: Jelena Rozga progovorila o teškoj bolesti – Nalazi su mi nikad gori

Novi dečko Jelene Rozge

Ata images

Nedavno je dala intervju gde je otkrila da je emotivno ispunjena i srećna na polju ljubavi, pa svi pokušavaju da saznaju ko je taj srećnik koji je ukrao srce lepoj Jele. Juče su osvanule i najnovije fotografije na društvenim mrežama gde je u društvu zgodnog dase za kog se odmah posumnjalo da je on taj.

Pročitajte: Otkrila da se bori sa teškom bolešću – Rozga se na MAC dodeli nagrada pojavila uprkos lošem zdravstvenom stanju FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Sinoć je za Split bilo posebno veče. Naime, gotovo svi su prisustvovali sinoćnom koncertu Petra Graša, kojim je otvoreno 11. izdanje muzičke manifestacije “San Sustipanske noći”, a na istom se pojavila i pevačica u društvu slavnog pijaniste Maksima Mrvice. Njega poslednjih godina nemamo često prilike da vidimo u javnosti, a zbog platinasto plave kose više ga nije lako ni prepoznati, te su mnogi u prvi mah pomislili da je u pitanju novi dečko Jelene Rozge.

Pročitajte: Nije dobro, loše vesti stižu o Jeleni Rozgi, porodica uplakana – Drago mi je što sam i dalje tu, neću odustati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images