Objava Jelene Đoković
Svet

February 8, 2023 10:15

By

Ti, majka? Jelena Đoković na Dijaninoj slici napisala šta zaista misli o njoj FOTO

Objava Jelene Đoković o Dijani i dalje se prepričava 

Jelena Đoković podelila je fotografiju svog supruga, Novaka Đokovića, i njegove majke, a mnogima je posebno privuklo pažnju ono što na objavi piše. Mediji su pisali o tome, ali nije zgoreg ponovi, čisto da bi se na spekulacije o njihovom odnosu konačno stavila tačna. Pa, evo…

O odnosu Jelene i Dijane Đoković dugo se polemisalo. Te u dobrom su odnosu, te nisu, a određeni “sukobi” proizašli su direktno iz njihovih izjava, posebno Dijaninih, koja je i sama istakla da se ne slaže kako njen sin i snaja odgajaju decu, kao ni da joj se ne dopada način ishrane.

Pročitajte: Izabrali smo teži put – Jelena i Novak Đoković stigli do kraja puta, bilo je lepo FOTO

Rajko Ristić

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način – rekla je Dijana jednom prilikom.

Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: “Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: “Bako, normalne, pusti te bezglutenske – otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji “Dok anđeli spavaju”.

Pročitajte: Marijana Mateus bacila oko na Đokovića – Supruga poludela kad je pročitala kompliment koji mu je kreatorka uputila

istina o novaku

Foto: Rajko Ristić

Na mečevima Dijana i Jelena nikada ne sede jedna pored druge, a kada god je to bilo moguće, zaobilazile su se u širokom krugu. Čak i nedavno, kada je Dijani bio rođendan, ponovo je izostala javna čestitka na mrežama. Međutim, stvari su se ipak u poslednje vreme i te kako promenile. Sada, kada je Novak odneo pobedu na još jednom Australian Openu, jasno je da su “ratne sekire”, ako ih je i bilo, definitivno zakopane, a “dokaz” da je to tako je i Jelenin Instagram, na kojem je repostovala emotivnu fotografiju na kojoj Dijana grli Novaka.

Pročitajte: BOLEST Srđana Đokovića uzela maha – Dijanina molitva za supruga, Novak i sinovi u suzama (FOTO)

 

Uz nju je stajalo jednostavno “Majka”, čime je jasno da, među njima nema zle krvi, ni najmanje. Naprotiv. Inače, priče o pomirenju nastale su još prošle godine kada su Novak, Jelena i Dijana otišli na koncert Dina Merlina u Crnoj Gori. Proslavljeni teniski as objavio je fotografiju sa njih dve i simbolično ih nazvao kraljicama.

Da li je konačno sve loše ostavljeno po strani ostaje da vidimo, a mnogi se nadaju da su sada konačno zakopane “ratne sekire”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir / Wanted

FOTO: ATA images