Svet

6 Aprila, 2021 17:04

OTKRIVAMO! Tanja više NIJE SAMA, on je ŠTITI od Dušana!

Nakon godinu dana borbe za decu, Tanji Savić sud je konačno dodelio trenutno starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem.

Tanja više nije sama!

Pevačica se sprema za put u Australiju, ali njen muž Dušan Jovančević svakodnevno je uznemirava i govori da je dečaci mrze, kao i da sinove neće dobiti.

I dok mnogi misle da je pevačica podršku pronašla u novom partneru, mi smo je u centru Smedereva uhvatili sa bratom Nemanjom. Tanjina komšinica progovrila je o pevačicinom navodnom dečku i situaciji u kojoj se trenutno nalazi.

Tanja nije sama, svi znaju da ima sestru Bilju koja je vaspitačica i s kojom se maltene svakodnevno slika za Instagram, ali ona ima i rođenog brata Tomicu. Od kada se preselila u Radinac mnogo je bliža sa familiojm, s kojom joj je Dušan godinama branio da ima kontakt – kaže za Svet komšinica Tanje Savić i dodaje:

U poslednje vreme sve češće provodi vreme sa bratom Nemanjom, on joj kao i ostatak familije pomaže da opreme stan i završi sve one muške poslove, poput bušenja zidova, sklapanja nameštaja i nošenja gabaritnih stvari, a ima ih dosta. On je taj koji je čuva, pazi na nju i njena je desna ruka. Dušan je svakodnevno uznemirava, preti joj da neće videti sinove i Tanja je svsna da je on spreman na sve. Uzda se u zakon i pravdu, a sud je 12. marta doneo odluku da deca treba da se vrate u Srbiju – tvrdi Tanjina komšinica i nastavlja:

-Ona se polako sprema za taj put, ali sigurna je da neće sve glatko proći. Istina je da je krenula na konsultacije sa psihoterapeutom, jer želi da bude spremna na svaku reakciju kad prvi put ugleda sinove, svesna je da daljina čini svoje i da oni možda nisu skroz spremni za povratak u Srbiju. Brine kako će sinovi reagovati kad je ugledaju i koliki uticaj je otac imao na njih u prethodnih godinu dana koliko su razdvojeni. Brine je i šta im je rekao da je razlog zašto se vraćaju njoj, da ih je ubedio da je ona loša majka. Ono što mogu da kažem jeste da Tanja nije sama, ima punu podršku porodice, braće i sestara i svi zajedno sa njom već godinu dana prolaze kroz ovu mukotrpnu borbu – zakljčila je komšinica za Svet.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ