Svet

August 24, 2022 12:45

By

Veleizdaja: Prijateljice smrtno zavađene zbog istog muškarca, Anđelka Aleksandri otela dečka

Koleginice i prijateljice Aleksandra Radović i Anđelka Prpić dele slične životne situacije

Ono što Aleksandra Radović i Anđelka Prpić imaju zajedničko, jeste jedan isti muškarac. Ipak, osim toga ove dve divne dame, imaju i drugih zajedničkih manira ali životnih situacija. Obe, na primer, znaju kako je izaći iz dugogodišnjeg braka te znaju koliko je bilo potrebno da rane nakon razvoda zacele. Međutim, čini se da ih obe povezuje i način na koji to čine, kao i ukus za muškarce jer su s jednim obe bile u relativno kratkim vezama.

Pročitajte: Kada te razvod promeni i više ne vladaš sobom: Anđelka Prpić u zanosu s koleginicom, pao i poljubac (foto)

Aleksandra Radović i Anđelka Prpić obe su bile sa biznismenom Srđanom Stojanovićem i to baš takvim redosledom. Najpre je 2017. godine pevačica bila u vezi sa biznismenom koja se u nekom trenutku činila dosta solidnom i obećavajućom imajući u vidu da ju je Aleksandra tada i svesno učinila javnom što je sigurno bio dobar signal jer pop pevačica nije sklona lakom deljenju intime.

Pročitajte: Prijatelji su nemi od šoka – Zar ovo da joj uradi – Otac deteta Aleksandre Radović OŽENIO OVU POZNATU PEVAČICU (FOTO)

lice Aleksandre Radović

Foto: Screenshot Instagram

Veza je potrajala čak dve godine pre nego što je par počeo da se udaljava pa su na kraju i raskid objasnili sve manjom količinom međusobnog razumevanja. Kako su mediji tada pisali, Aleksandra je bila ta koja je inicirala raskid. Bila je to ujedno i poslednja ozbiljna veza koju je pevačica imala pod budnim okom javnosti.

Foto: Gaja

Prijateljice Aleksandra Radović i Anđelka Prpić – Glumica je navodno nakon okončanja ljubavi uplovila u vezu sa biznismenom

Prošlo je neko vreme, i to skoro tri godine, pre nego što je 2020. godine u nekom trenutku isplivala informacija da je Stojanović sa brineta prešao na plavuše. Pronela se vest da je Anđelka Prpić u vezi sa biznismenom ali ta ljubav nije bila tako stabilna kao ova prethodno pomenuta čim je trajala daleko kraće. Nakon nekoliko meseci zabavljanja, Anđelka i Srđan bili su stvar prošlosti, piše “STORY!”

Pročitajte: Sećate li se – Anđelka Prpić je vodila 48 sati svadba a u tom periodu je izgledala ovako (foto)

Anđelka Prpić i Severina Vučković

Foto: Ata Images

Ipak, javnost je, očekivano, zaintrigirala činjenica da su dve tako poznate ličnosti bile sa istim čovekom. Aleksandra Radović i Anđelka Prpić nisu od toga pravile senzaciju kao što ni inače ne čine sa svojim šrivatnim životima. Tema je ostala u domenu povremenog podsećanja, ali interesantno je kako se pevačica i glumica i danas ponovo nalaze u istim životnim situacijama. Zajedničko im je to da ni jedna ni druga već neko vreme nemaju partnera u javnosti, iako je Anđelka nedavno nagovestila da je srećna na svim poljima.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA IMAGES