Posne krofne svet portal svet
Svet

March 3, 2023 19:30

By

Neverovatna sličnost supruge i Sergejeve majke: Uspomena iz rane mladosti sledila javnost FOTO

Roditelji Sergeja Ćetkovića bili su par za primer

Bilo da ste dete ili odrastao čovek, gubitak majke i oca jedan je od najdramatičnijih trenutaka u životu. Dok se neki se nikad ne oporave od šoka, drugi putem uspomena pokušavaju da ožive sećanja na neka prošla, lepa vremena. Sergej Ćetković deste jedan od njih.

Pročitajte: Sergej Ćetković i Saša Matić otpevali pesme za novi roman Vesne Dedić

Ćerke Sergeja Ćetkovića

ATA images

Pre godinu dana popularni pevač objavio je sliku roditelja uz emotivan opis, obraćajući se rečima ljubavi, majci i ocu. Nesebična toplina koju su mu darovali, talentovani pevač preneo i na svoje ćerke i suprugu, te u zajednici punoj harmonije, danas svijaju porodicu za primer.

Pročitajte: Kod njega nema tajni – Sergej Ćetković objasnio šta misli o starletama

Porodica Sergeja Ćetkovića

Ata images

Iako živi bajku, Sergeju ipak mnogo nedostaju roditelji a za to su dokaz i ove reči:

– Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli… Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život… Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dijete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi… Nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me voleo, branio i učio životu.

Pročitajte: Dugo ih je skrivao od javnosti – Sergej Ćetković pokazao ćerke, sudbina je htela da liče na njega iako nisu u krvnom srodstvu (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

Izgubiti roditelja jedan je od najtežih trenutaka u životu.

– Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i pre 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobedili i samu smrt. Odlučili ste da i u večnosti ostanete zagrljeni. Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lijepih uspomena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

– Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj poslednji rekord znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmijani udjete na vrata raja. Neka vas Anđeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je večna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan – glasilo je tužno pismo roditeljima. 

Pročitajte: Vesna Dedić se u suzama oprostila od pevača nakon što je izgubio bitku sa koronom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

Još jedna neverovatna činjenica jeste da Sergejevi roditelji na ovoj slici neodoljivo podsećaju na Sergeja i njegovu suprugu Kristinu, danas. Sličnost je neverovatna a to je ujedno i jedan od največij komplimenata koji je ovaj par mogao da dobije. I ne samo zbog fizičke sličnosti, već i slične ljubavi koju osećaju jedno prema drugom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images