Star

18 Maja, 2021 23:00

HAOS U GRANDU! Saša zbog nje PREKRŠIO PRAVILA, žiri u ŠOKU!

Takmičarka Zorana Mićanović oduvala je žiri u poslednjoj emitovanoj emisiji „Zvezde Granda”, a činjenica da je Saša Popović zbog ove mlade devojke prekrišio pravila ostavila je sve bez teksta.

Saša stao u odbranu kandidata!

Naime, Zorana je  u ovom krugu izvela numere „Preboleću“ od Zorice Brunclik i „Ne kunite crne oči“ od Vesne Zmijanac čime je osvojila srca publike ali i stručnog žirija. Mićanovićeva se našla se u duelu sa Markom Petkovićem, a budući da su oboje dobili jednak broj glasova od članova žirija, konačnu odluku je doneo Saša Popović, koji je odlučio da Zorana ide direktno u naredni krug takmičenja, a da Marko još jednom nastupi u baražu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Micanovic 🖤🖤🖤 (@zorana_micanovic)

Ona ima 15 godina, nije još napunila 16 – otkrio je tom prilikom Saša.

Za četiri dana punim 16 – objasnila je Zorana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Ono što je svima bilo interesantno, jeste da je Saša Popović zbog Zorane prekršio pravila takmičenja. Naime, 16 godina je donja starosna granica za učešće u „Zvezdama Granda“, a Saša je još na audiciji čvrsto odlučio da se Zorana takmiči u ovoj sezoni.

Ja sam znao da ova devojčica ima petnaest godina, ali zbog kvaliteta pevanja… I možemo reći da je ona već jedna devojka, zrela. Zbog toga sam zažmurio – priznao je Popović.

FOTO: RAJKO RISTIĆ