Sestre Kovač
tragično

21 септембра, 2022 21:00

Sestre Kovač ni očeva smrt nije uspela da ujedini, Kristina otkrila najstrašnije porodične probleme: Jasno je šta mi se sprema

Sestre Kovač u nikad gorim odnosima, očeva smrt ih je dodatno udaljila

Proslavljeni kompozitor, Kornelije Bata Kovač preminuo je prethodne nedelje od posledica korona virusa u 81. godini života. Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, i tri ćerke: Aleksandru, Kristinu i Anju. Iako je javnost spekulisala tokom prethodnih dana o odnosu zavađenih sestara i tome da će ih smrt oca zbližiti, do toga nije došlo.

Pročitajte: Zauvek tvoje malo Tinče – Kristina Kovač se emotivnim pismom oprostila od oca Kornelija. Tajko moj, izgrli mamu

Sestre Kovač

Foto: Ata images

Naime, sukob između Aleksandre i Kristine Kovač datira sa početka 2014. godine kada se Kristina javno odrekla sestre zbog Aleksandrinog tadašnjeg partnera, Romana Goršeka. Teške reči su izrečene sa obe strane, a strasti se sa godinama nisu smirile. Evidentno je bilo na sahrani, da je najmlađa sestra, Anja stala na Aleksandrinu stranu, te tako nije želela Kristinu i Taru ni da pogleda.

Nakon povratka u Švedsku gde živi već nekoliko godina sa partnerom i ćerkom, Kristina Kovač se oglasila na „Instagramu“ i bez trunke zadrške objasnila je situaciju među sestrama:

Pročitajte: Crnilo sahrane Kornelija Kovača – Kristina neutešna napisala pismo koje svi komentarišu, evo šta je rekla o sestri Aleksandri

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)


–  Stigla kući, u Stokholm. Protekli dani bili su maglovit, zamršeni splet groznih osećanja i osećaja – tuge, očaja, žala, stresa, frustracije, nepravde, i na kraju, povezivanja činjenica u vrlo jasnu pretpostavku onoga što me čeka, što mi se sprema. Sve je jasno, kristalno. Ono čemu ću se ja posvetiti je tugovanje za tatom, jer u tome sam jako dobra – tuge se nikada nisam plašila i od nje nikada nisam bežala, a ona će mi pružiti trenutke provedene sa njim u duši, u sećanju, potrebno mi je to sad. Posvetiću se i tome da svoj život usmerim na pravu stranu, ka muzici i stvaranju, koliko god mi to moja stvarnost dozvoli, tako da dostojno nastavim njega i njegovu umetnost… Posvetiću se i izvođenju njegove jedine, talentovane unuke na pravi put, uz mnogo ljubavi i podrške, na nju je bio izuzetno ponosan. Ono što sigurno neću raditi je patiti i kukati nad prestrašnim, nedostojnim stvarima za koje su ljudi sposobni, za koje slutim da su već neko vreme bile u pogonu, a tek dolaze. Ne, sa njima ću prosto, kao svaka jaka žena i borac, morati da se borim. Srčano, snažno i do kraja. Jer ja sam ćerka svoje mame i ćerka svoga tate. I te kako – poručila je Kristina, uz fotografiju iz detinjstva sa roditeljima.

Na ove reči, pretpostavlja se, podstakla ju je Aleksandrina objava nakon sahrane Kornelija Kovača, gde nije spomenula sestru, zahvalivši se svima na rečima utehe u ime maćehe Snežane, svoje i Anjino ime. Da sestre Kovač neće izgladiti nesuglasice ni nakon očeve smrti, primetili su Kristinini pratioci, pa je jedan od njih napisao da se saoseća sa njom i da ne može razumeti sestru koja je u ovim teškim trenucima samo iskazala prezir prema njoj.

Pročitajte: Korona je ipak bila jača – Preminuo Kornelije Kovač, Aleksandrine reči će vas rasplakati

Sestre Kovač

Foto: Instagram printscreen

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić