Bivši suprug Lepe Lukić
Svet

August 9, 2023 09:15

By

Miroslava stigle Devinove suze: Zbog drugog sina upao u velike probleme, od sramote ne izlazi iz kuće

Sin Miroslava Ilića obrukao slavnog oca

Kao da nije imao dovoljno problema sa vanbračnim sinom i čitavom dramom u javnosti koja je izazvana njegovim (ne)priznavanjem, legenda narodne muzike Miroslav Ilić neretko se nalazio u još većim medijskim skandalima kada je njegov zakoniti naslednik Marko Ilić navodno priređivao incidente i narušavao javni red i mir. Sin Miroslava Ilića organima vlasti ali i opštoj javnosti od ranije je poznat po problematičnom ponašanju, a najpoznatiji je slučaj haosa koji je napravio kada se jedne noći napio u svom stanu na Novom Beogradu.

Pročitajte: Od Gordane ni traga – Miroslav Ilić važan datum proveo sa ljubavnicom, javnost zanemela (foto) 

Sin Miroslava Ilića

Ata images

Sin Miroslava Ilića, naime, puštao je glasnu muziku u svom stanu u dubokoj noći što je samo uslovilo dalju eskalaciju problema.

– Iz njegovog stana dopirala je buka. Bila je noć i komšije nisu mogle da spavaju. Valjda ga je neko od njih upozorio na kućni red i zamolili su ga da ugasi ili barem smanji muziku. Njega je to razbesnelo, pa je izleteo iz stana i počeo da divlja. Sin Miroslava Ilića je počeo da šutira vrata od komšijinog stana. Pomahnitalo je udarao u njih. Onda je počeo i pesnicama da lupa po vratima i zidu. Sve vreme je urlao i pretio. Videlo se da je baš besan. Niko nije smeo da mu priđe. Izgledao je pomahnitalo, kao razjarena zver – ispričao je tada izvor blizak porodici i dodao da je policija tada morala da interveniše.

Pročitajte: Miroslav Ilić ima dve neostvarene želje – Za sve krivi Devina

Supruga Miroslava Ilića

Ata images

– Patrola je brzo stigla u zgradu. Zatekli su Marka kako šutira vrata i histeriše. Međutim, on se ni tada nije smirio. Naprotiv. Napao je i policajce. Počeo da ih vređa i da maše rukama u njihovom pravcu. Ljudi su mu tražili ličnu kartu, ali on nije želeo da im da dokumenta. Sve to je trajalo poduže – ispričao je i rekao da je sam Miroslav Ilić sa suprugom Gordanom morao da dođe kako bi smirio situaciju.

– Ne znamo da li ih je on pozvao ili neko od komšija. Trudili su se da smire strasti. Nekako su ubedili sina da uđe u stan i da prestane da se suprotstavlja policajcima. Marko je na nagovor mame i tate dao službenicima MUP ličnu kartu – završio je izvor koji je naglasio da privođenja ipak nije bilo jer nije bilo elemenata krivičnog dela.

Pročitajte: Otkriću šta je radio Devinu i meni, a sada poriče da mu je otac – Miroslav Ilić ni ne sluti šta mu sprema Mirjana 

Sin Miroslava Ilića

Ata images

Nije to bio jedini put da je sin Miroslava Ilića izazaivao probleme, budući da je u domu kod Višnjičke banje dvaput pravio slične incidente zbog čega je dobijao i prekršajne prijave, piše Story.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES