Star

22 Januara, 2021 23:00

Siniša Kulić BOLESTAN: „Imam POLIPE u grlu! PLAŠIM SE se šta će biti”

Siniša Kulić ima ozbiljne zdravstvene probleme. Njemu su se pojavili polipi u grlu i na glasnim žicama, zbog čega otežano govori, a glasa skoro i da nema.

Siniša Kulić: „Ne želim da Miljana i Marija saznaju koliko mi je loše!”

Nisam dobro, polipi su me uništili, ne mogu da govorim, mnogo se naprežem. Ne znam koliko će ovo potrajati, ne smeju za ovo da saznaju Miljana i Marija jer bi se mnogo brinule. Nadam se da će sve da se sanira do leta kada one budu došle kući. Šta ću, u kući sam, nigde ne izlazim, ni na telefon ne mogu da se javim jer mi je teško da se naprežem – otkrio nam je Siniša i objasnio da je Ivan Marinković ponudio da prizna dete, ali da Miljana to nije prihvatila.

Ivan Marinković me non-stop zove, pita za dete, traži slike i snimke da mu pošaljem. Zvao je i letos da čestita rođendan. Iznenadio me je ovim poklonima za Novu godinu, jer je to prvi put od Željkovog rođenja da nešto kupi i pošalje. Ipak je on Željkov otac. Hteo je da prizna dete, opet je pitao, ali Miljana neće da čuje. Glavni razlog je taj što bi za svako putovanje od njega morali da tražimo saglasnost i idemo sa njim kod notara. A Miljana se i plaši da ako Ivan ostane bez para da bi mogao da joj traži po 500 evra na zajam na konto deteta. Ipak je ovako najbolje. Ja njega ne mrzim, ali bolje da se drži po strani – objasnio je Siniša koji smatra da se Miljana samo šalila kad je rekla da želi da se pomiri sa Ivanom.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR