Ispovest Emine Jahović svet novine svet portal
Svet

November 19, 2023 19:30

By

Sreća dece je najvažnija: Prava porodična idila, sinovi Emine Jahović oduševljeni (foto)

Sinovi Emine Jahović uživaju na putovanju sa ocem Mustafom

Sinovi Emine Jahović i Mustafe Sandala su sa ocem otputovali na odmor na kojem je bila prisutna i Mustafina nova supruga Melisa i njen sin. Iako su Javuz i Jaman na početku odbijali da prihvate svoju novu maćehu i imali su dosta zadrške prema njoj što se primetilo i po tome što nisu prisustvovali njihovom venčanju, izgleda da su sada promenili mišljenje o njoj.

Sinovi Emine Jahović svet portal svet tabloid

Instagram

Sinovi Emine Jahović uživaju u porodičnom odmoru sa ocem

Mustafa Sandal, otac Jamana i Javuza je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz šetnje na kojoj grli mlađeg sina Javuza i Melisinog sina Jigita. Nakon ove fotografije se može reći da su se odnosi u porodici znatno popravili i da su sinovi Emine Jahović napokon prihvatili očevu novu suprugu, kao i njenog sina.

Emina Jahović je, podsetimo, sa bivšim suprugom bila na sudu zbog neplaćenih alimentacija i to je znatno narušilo njihov odnos iako su se nakon razvoda dogovorili da zbog dece održavaju dobre odnose i da on bude zasnovan na prijateljstvu i poštovanju.

Sinovi Emine Jahović svet portal svet tabloid

Instagram

Pročitajte Zašto TURSKI tabloidi NAPADAJU Eminu Jahović?

Tada su mnogi turski tabloidi pisali loše o njoj i iznosili razne tračeve vezne za poznatu pevačicu, a u jednom trenutku se i Emina oglasila i rekla:

“Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji, izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene. Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se s ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubav” – napisala je Emina tada na svom instagramu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram