Vanbračni sin Miroslava Ilića svet portal svet
Svet

May 22, 2024 17:03

By

Mirjana objavila video snimak koji će rasplakati Miroslava: Devin mu je u njemu sve rekao

Vanbračni sin Miroslava Ilića uživa s ćerkom

Vanbračni sin Miroslava Ilića pre nešto više od godinu dana postao je otac, a koliko Devin Antonović  uživa u čarima roditeljstva možemo videti na Instagram profilu njegove majke Mirjane koja neretko objavljuje fotografije i snimke iz sinovog doma.

Vanbračni sin Miroslava Ilića uživa u roditeljstvu

Iako je odrastao daleko od svog biološkog oca, pevača Miroslava Ilića, i nije osetio šta je očinska ljubav, to na Devina nije negativno uticalo, naprotiv, u njemu je to još više probudilo očinski osećaj pa svu svoju ljubav poklanja ćerkici Evi.

Vanbračni sin Miroslava Ilića svet portal svet

Facebook

– Tata voli ćerku – napisala je Devinova majka uz snimak sina i unuke koji je raznežio sve njene pratioce.

– Miroslav je ovde suvišan – komentarisali su neki od Mirjaninih pratilaca na Fejsbuku uz pregršt komplimenata upućenih Devinu i njegogovoj ćerkici za koji mnogi kažu da liči na slavnog dedu.

Nema sumnje da će pogleda na ove fotografije rasplakati i samog Miroslava.

Pročitajte Miroslav upoznao vanbračnog sina, ne zna se ko je bio emotivniji – Mirjana ispričala detalje susreta

A da je pevač zaista suvišan u Devinovom životu potvrdio je i sam vanbračni sin Miroslava Ilića pre nego što je i okončan sudski proces.

– Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa odavno bi se završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni više nije potreban otac i zahvalan sam što sam uvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali, zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo vezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao – poručio je naslednik Miroslava Ilića tada.

Vanbračni sin Miroslava Ilića svet portal svet

Facebook

Miroslav je s druge strane rekao da Devin ima jednog oca i da to nije on.

– Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodin.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, FACEBOOK