Star

18 Decembra, 2020 23:00

ZLATA BESNELA NA HASANA! Napala ga što je doveo UNUKA na SAHRANU!

Zlata Petrović više od godinu dana ne razgovara sa bivšim mužem Hasanom Dudićem, na koga je besna kao ris.

Zlata besna na Hasana!

Kako se šuška Zlata se uvredila jer je bivši ogovarao i prozivao da ne pomaže svojim unučićima, što je nju mnogo zabolelo. Da je situacija i dalje zategnuta između njih uverili smo se prošlog petka na groblju.

Zlata je došla sama na groblje na sahranu Džeja Ramadanovskog. Sve vreme je stajala ispred kapele i tiho pričala sa pevačima koje je srela, a onda joj je neko rekao da je tu i Hasan sa unukom Vasilijem. E tada je baš pobesnela kao ris. Poletela je ka njima sva uplakana i uspaničena. I Hasan je stvarno stajao sa nekim dečakom, ali kada je prišla i videla ga sa prednje strane, pao joj je kamen sa srca jer je to bio neki nepoznati dečak. Ionako je bila uznemirena zbog sahrane, a ovo je dodatno dokusurilo. Ništa mu nije rekla, samo se udaljila. A koliko sam primetila, Hasan je bežao i izbegavao je da se ne sretnu jer je i sam video da je besna – objašnjava izvor STARA koji se zatekao pored pevačice, a Zlata nije htela da priča o bivšem mužu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlata Petrovic (@zlataa_petrovic)

Ma ne bih da komentarišem. Šta koga briga da li smo se izbegavili ili bežali jedno od drugog. Ja sam sama došla, sama sam i otišla. Najbitnije je da moj unuk nije bio na groblju, jer mi decu ne vodimo po sahranama, nema potrebe, mali su, a i ovaj virus hara, ne treba da idu u masu. Umorna sam više od tih priča o meni i Hasanu i našim svađama. Šta koga briga za naš odnos, to je samo naša stvar – objasnila je Zlata za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR , E-STOCK