Scandal

30 Jula, 2021 23:00

Zlata očitala bukvicu Božinovskoj: „Dosta je bilo! Neću ovo da TRPIM!”

Zlata očitala bukvicu dugogodišnjoj prijateljici!

Goca Božinovska nikako ne dolazi sebi od kada joj je preminula majka! Čak ni činjenica da će uskoro dobiti prvo unuče ne može da je uteši, pa je njena koleginica i najbolja prijateljica Zlata Petrović rešila da reaguje.

Zlata očitala bukvicu Goci!

Zlata ne može da veruje da Goca i dalje pati za majkom i da ništa ne može da je trgne, čak ni porođaj snajke Bojane koji se bliži ne unosi joj radost, pa se baš zabrinula – objašnjava izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

PROČITAJTE: Isplivala fotografija Goce Božinovske i Zorana Šijana! 

Zbog toga je Zlata baš zabrinuta, pa je rešila da seče problem iz korena jer vidi da joj prijateljica pada u depresiju. Zvala je pre neki dan i očitala joj bukvicu: Ajde bre, šta je to, ja ne mogu da verujem da ti toliko plačeš! Razumem ja da je majka jedna i da se to nikad ne prežali, i ja sam moju izgubila, ali okreni se lepim stvarima! Imaš, Bogu hvala, zdravu decu, stiže prvo unuče, to su sve lepe stvari! Ja ne mogu da verujem da ovo radi moja najbolja prijateljica! Pa ovo uopšte ne liči na tebe! Kakav je to način da se ti ovako ponašaš, kao da si neki slabić od žene, a ne moja lavica! Pod hitno da se sabereš jer ja ovo više neću da trpim – prepričava nam izvor i za kraj kaže da je Goca shvatila da je Zlata u pravu, pa je rešila da ostavi patnju po strani i da konačno malo i ona živne.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ