Svet

15 Decembra, 2022 20:00

Osećaj teškog gubitka: Počinje pravi pakao, u porodičnom domu čuju se samo svađe, Novak želi razvod

Brak Novaka i Jelene propraćen je intrigama, a šta kaže numerologija 

Vesna Rivas tvrdi da Novaka Đokovića čekaju veliki sportski, poslovni i finansijski uspesi u sledećoj godini, ali da mu je brak na klimavim nogama i da će period od juna biti kritičan za njega i Jelenu.

Pročitajte: Izabrali smo teži put – Jelena i Novak Đoković stigli do kraja puta, bilo je lepo FOTO

vesna rivas i goca božinovska

Rajko Ristić

– Novak je numerološki sedmica. Do po-lovine 2024. godine on čisti svoju karmu zatvara krug. Promeniće se i poslovno i emotivno. Velike čistke će praviti. Sve što je bilo blokirano 2020. sada će da dovrši i da nadoknadi. Njegova žena je dvojka, on od nje dobija ono što mu treba, ali to nije dovoljno. Ja ne vidim da će biti večno vezani. Njihov brak će biti na ogromnom testu od 15. juna 2023., pa do 2024 – kaže Vesna i nastavlja:

Pročitajte: Sopštenje potreslo javnost – Jelena priznala da je ljubavi došao kraj usred Novakovog turnira u Italiji FOTO

Foto: ATA images

– Njemu od aprila kreće finansijski, ulazi u super period, a najbolji savetnik će mu biti otac. Ozbiljni uspesi mu predstoje i u tenisu i u biznisu, a Srđan mu je najsigurniji oslonac. Jelena je dobra žena, ali nju interesuje samo porodica. Bolju pratilju on nije mogao da nađe, ali kada bude gledao za koji posao da se veže, doći će do velikih sukoba. Ona neće moći da ga prati i počeće da ga guši. Oni sad već imaju čudan odnos. Emotivno su se prilično udaljili. U aprilu, maju i junu im je mnogo taman period. Svađe, osećaj gubitka. Njega guši porodična situacija, odnos koji ima sa ženom. To mi se ne dopada – rekla je Rivasova pa zatim dodala koju reč i o odnosu sa Dijanom, piše naš NOVI SVET!

Pročitajte: Nikada nije kod kuće i zato poslednji saznaje – Dijana Đoković krije bolest od sina Novaka FOTO

Stajling Novaka Đokovića

Foto: Ata images

– Sa Novakovom majkom Dijanom Jelena će tek imati sukobe. Krenule su razmirice još u januaru, u junu je u njihovoj kući gorelo što se kaže, pa je prividno stalo u septembru. Da li će oni ostati u braku ili neće? Ja ne bih da budem ptica zloslutnica, ali mi se uopšte ne dopada njihov odnos od aprila do jula. Jeleni bi moj savet bio da se baci u neki biznis, jer neće moći da ga prati. Smaraće ga pesimizmom, usporenošću, depresivnošću. Ona mora da čuva zdravlje do polovine sledeće godine. Imaće probleme sa kostima, zglobovima, mora da pazi na kukove, kolena, stopala. I Novak bi morao da obrati pažnju na zdravlje krvi, srca, očiju i kože. Sportskih povreda da se čuva do aprila meseca.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images