Veljko Piljikić rođendan
Svet

August 1, 2022 18:00

By

Sve je spremno za dolazak trećeg deteta: Seka u kući i dvorištu napravila dečju oazu za uživanje (foto)

Deca Seke Aleksić uživaju u kući kao iz bajke

Pevačica Seka Alesić nedavno je izjavila da je spremna da se po treći put ostvari kao majka, te da bi u septembru trebalo da ide na vantelesnu oplodnju.

Aleksićeva kaže da joj je najvažnije da je dete zdravo, ali ipak priznaje da posle dva sina priželjkuje da dobije dovojčicu.

Pročitajte: Posle dva dečaka, devojčica – Seka Aleksić odabrala ime za ćerku, uslišena najveća želja sina Jakova 

Deca Seke Aleksić

Svi koji poznaju pevačicu kažu da obožava decu, te da je predivna majka, veoma posvećena Jakovu i Jovanu, koji su otkad su se rodili postali centar njenog sveta.

Pored bezgranične ljubavi koju pružaju svojim sinovima, Seka i Veljko su se potrudili da svaki kutak njihovog doma bude prilagođen klincima.

Pročitajte: Dijeta koja daje rezultate – Seka Aleksić otkrila kako je za kratko vreme smršala deset kilograma 

Deca Seke Aleksić

Iako nikad nije želela da pokaže kako izgledaju sobe njenih mališana, po onome što se može videti na Sekinom Instagram profilu može se zaključiti da se skoro svaki deo kuće pretvorio u mesto za Jovanovu i Jakovljevu igru.

S obzirom na to da je dom Piljikića izgrađen na ogromnom placu, Seka i Veljko su od dvorišta napravili pravi raj za uživanje.

Pročitajte: Seka Aleksić progovorila o bankrotu – Ono što je poručila tera na razmišljanje

Deca Seke Aleksić

Pored ogromnog bazena koji je namenje za uživanje cele porodice, tu je i igralište za decu sa kućicom, toboganom i raznim spravama  za vežbe i igru.

No, i pored svega toga, ostalo je mesta i za veliki travnjak na kojem Seka često organizuje dečje zabave, kada se u najlepšem dvorištu u Staroj Pazovi, okupi ceo pevačicin komšiluk.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM