Svet

18 Februar, 2021 19:00

Duško u KARANTINU, a JK ratuje sa KINEZIMA!

Jelena Karleuša upustila se u ozbiljnu borbu sa kineskim gigantom, društvenom aplikacijom “Tik tok”. Ona je jedan od najglasnijih zagovornika za ukidanje te aplikacije, jer kako kaže, zaglupljuje decu i narod.

JK ratuje sa kinezima

Ta kineska platforma ništa dobro ne donosi, to je jedna apsolutna budalaština. Ja sam žena 21 veka, imam dve maloletne ćerke koje obožavaju tu aplikaciju, ali ona ne čini ništa dobro. Čekam da se ukine, ako se to ne desi, deci ću ukinuti telefone, jer to od njih pravi zombije. Čak i kada ne drže telefone, rade neke pokrete, koji su tamo aktuelni, kao da nisu normalne. Vidim i decu na ulici da to rade. Meni je to užas – kaže Jelena koja sama mora da vodi brigu ćerkama, pošto je Duško nedavno potpisao ugovor za turski klub “Kasimpaša” iz Istanbula.

Zbog aktuelne situacije sa koronom ali i ograničenih uslova treniranja, on je u karantinu, pa sem razgovora preko raznih mobilnih aplikacija ne mogu da se vide. Niti on može da dođe u Srbiju, niti Jelena njega može da poseti u ovom trenutku. Sa druge strane, pitanje je da li im je to uopšte i u planu, jer em što se ne prate na instagramu, što bi bilo sasvim normalno pošto su supružnici, oni su izbrisali i sve zajedničke fotografije. Tako sada kod Duška ne možete naći ni jednu Jeleninu sliku, baš kao što ni kod nje ne postoji nikakav trag o Tošiću. A možda je to samo neki novi džet set onlajn život, svako vodi svoj život odvojeno.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET