Svet

1 Februar, 2022 15:00

Goca Božinovska se tukla s kim je stigla! U jednu tuču umešana i Ceca!

Goca Božinovska nikada nije krila da je veoma temperamentna žena. Još uvek se pamti njena priča o tome kako se fizički obračunala sa ženom koja je njenom sinu Mirku udarila šamar.

Bukvalno sam ženu povredila, 15 dana je primala injekcije. Tukla sam se kao muškarac, oborila sam je nasred ulice. Udarila mu je šamar, a on je bio mali. Ja dođem sa autom i pitam: „Ko je tukao moje dete?”, a za mnom ide Jašar. Puno prijatelja je bilo kod mene u dvorištu na bazenu, ja u kupaćem, navukla sam samo neku haljinu – ispričala je svojevremeno Goca u emisiji „Amidži šou” i objasnila kako je izgledao njihov okršaj:

Meni su kolena bila krvava, ja sam ženu toliko tukla, imala sam prsten na ruci, ja je udarim u glavu, ona mene za rep. U stvari, da ona mene nije uhvatila za rep, ja se nikada ne bih potukla. Vukla smo se po onom pesku krvave. To je nešto što je najgore što sam uradila. Sve mi diraj, ali dete ne – bila je jasna Goca.

Goca Božinovska se tukla s kim je stigla! U jednu tuču umešana i Ceca!

Međutim, to nije jedina tuča koju je imala. Naime, kada je pre nekoliko godina učestvovala na „Farmi“, pevačica je imala i te kakve okršaje.

PROČITAJTE: BAHANALIJE u kući Miloša Bojanića! Goca Božinovska se skidala gola! I Brena bila s njom!

Jedan se desio sa Vesnom Rivas, koja je prva i započela tuču. Naime, između pevačica je dugo tinjala netrpeljivost, a sve je kulminiralo, kada je Goca počela sa provokacijama na račun Vesnine kilaže. Iako je Rivasova započela tuču, obe pevačice su diskvalifikovane iz rijalitija.

Kada se sve to dešavalo, Mirko Šijan je hteo da upadne na imanje u Lisoviću i da se obračuna s Rivasovom, ali ga je u tome sprečila Ceca, kod koje je boravio, dok mu je majka bila na „Farmi“.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

No, ovo nije jedini incident sa „Farme“. Goca se obračunala i sa svojom imenjakinjom, glumicom Gordanom Bjelicom, koja je zbog Božinovske završila u suzama.

Pevačica i glumica su se tom prilikom vređale ne birajući reči.

 

PROČITAJTE: Pogledajte šta radi Duško, dok Jelena čuva ćerke!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, DAILYMOTION