Starateljstvo Ivan Marinković
Svet

May 1, 2022 16:00

By

Ivan Marinković konačno progovorio o prinovi: Imaću treće dete

Ivan Marinković priznaje da sa ćerkom Lenom, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan nema kontakt, što mu jako teško pada. Međutim, za to, kako kaže nije kriva njegova bivša žena.

Ivan Marinković želi treće dete

– Jednostavno, neke stvari su se dešavale u prethodnom periodu mog života, i ostavile traga na sve. Ne mogu da krivim ni sebe jer nikome nisam ništa nažao učinio, osim što sam bio gde jesam i radio to što jesam. Ovo su posledice. Ja sam strpljiv i svestan sam svega. Čekam. Svaki normalan čovek bi se loše osećao u mojoj situaciji, da sa svoje dvoje dece nema relaciju kakvu bi voleo. Žao mi je što je tako, ali neću da kukumavčim i patetišem. Ne volim da pričam o tome kako se osećam i šta radim – rekao je Ivan Marinković za Svet i dodao:

ivan marinković

– Kad je ćerka u pitanju, neke stvari su se desile. Verujem u bolje sutra, verujem da će sve doći na svoje. To što ne učestvujem u njenom odrastanju, nije moj izbor. Postojala je priča o neplaćenim alimentacijama, to je najveći deo moje krivice, međutim to sam sve regulisao. To je moja obaveza kao oca, i tu nema spora, dileme, to tako treba. Lena će sada da napuni 15 godina, odrasla je devojka. Spreman sam i po treći put da budem roditelj. Jelena i ja smo skoro četiri godine zajedno. Sa njom pričam o svemu. Kad su deca u pitanju, tu mi je podrška za sve. Jelena i ja radimo na tome, i nadamo se da ćemo se uskoro ostvariti kao roditelji – zaključio je Marinković.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić